Nieuws

Voortgang project Mont Blanc in Amstelveen

12 november 2018

De binnenwerkzaamheden in blok 2 zijn opgestart net zoals de werkzaamheden aan de buitenzijde van blok 1. De buitenwerkzaamheden bestaan uit het isoleren van de gevels aan de balkon- en galerijzijde en aan de kopgevels. Via een beeldscherm in de algemene ruimte worden de bewoners extra geïnformeerd over de werkzaamheden en de voortgang.
 
In de bergingsgangen en in de bergingen van de bewoners worden de plafonds ook geïsoleerd en de deuren vervangen. Om de werkzaamheden in de bergingen te kunnen uitvoeren moeten veel bergingen (deels) leeg geruimd worden om er goed bij te kunnen. De Gemeente Amstelveen heeft een grote grof vuil container beschikbaar gesteld waarin de bewoners grof vuil in kunnen deponeren.
Voor de overige spullen uit de bergingen zijn er tijdelijke opslagcontainers voor het gebouw geplaatst. Bewonersbegeleider Joey Wiegman werkt hierin samen met de bewoners. De meeste bewoners kunnen hun spullen zelf opslaan in de tijdelijke opslagcontainers.

Voor oudere en zieke bewoners worden de spullen door Joey tijdelijk verplaatst naar de opslagcontainers en na afloop van de werkzaamheden weer terug geplaatst. Daarbij komen soms bijzondere en nostalgische spullen voorbij.

De werkzaamheden lopen door tot en met vrijdag 21 december 2018.


Terug naar overzicht