Bewonersbegeleider

Versluis: Betrouwbaar, Plezier, Slim en Mensgericht

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Natuurlijk moeten we ons gezond verstand gebruiken en daarom dagen wij onszelf uit om slim te zijn. We bedenken slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen.
Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Door de toenemende vraag zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren op Onderhoud, Duurzaamheid en Bewonersbegeleiding.

De bewonersbegeleiders bij Versluis zijn specialisten. Zij zijn in staat om bewoners te begeleiden tijdens onderhoud en renovatie van hun woning, en dat vraagt om bijzondere aandacht. Steeds meer wooncorporaties dragen deze verantwoordelijkheid over naar de aannemers. Aannemers op hun beurt kennen hun sterke en zwakke plekken en zoeken naar bedrijven die deze tak van sport (bewonersbegeleiding) beheersen. En dat doen wij en daarom groeit onze afdeling bewonersbegeleiding snel.

Wij zoeken technische en sociaal vaardige bewonersbegeleiders die ons team van bewonersbegeleiding willen versterken.

BEWONERSBEGELEIDER (40 uur p/w)
(1 fte, Noord-Holland / Zuid-Holland / Utrecht)

Taken
Je hebt affiniteit met bouwkunde, je hebt een sociale werkhouding en vindt het leuk kopers en bewoners te begeleiden tijdens de voorbereiding en de uitvoering van onderhoud- en renovatieprojecten. Je bent als bewonersbegeleider breed inzetbaar, vanuit een ondersteunende rol. Je werkt onder verantwoording van de projectmanager Bewonersbegeleiding.

Op de projecten ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de bewoners en vorm je de communicatiespil tijdens de uitvoering richting de hoofdaannemer. Dat doe jij onder andere tijdens een inloopspreekuur en bij de opnames van de woningen. Je legt vast welke keuzes bewoners maken over de inrichting en afwerking van hun woning. Je maakt afspraken met de bewoners over hun verblijf tijdens de werkzaamheden. Je zorgt voor een logboek waarin alle afspraken die je hebt gemaakt worden vastgelegd, zodat alle projectbetrokkenen kunnen terugvallen op een helder dossier.

Competenties en vaardigheden
Als bewonersbegeleider van een project weet je mensen op de juiste wijze te benaderen. Je kunt goed luisteren en hebt het empathisch vermogen om je te verplaatsen in het welbevinden van de bewoners tijdens de voorbereiding en uitvoering van het werk.
Je hebt oog voor detail, maar verliest daarbij niet het overzicht en het belang van het grotere geheel.
Door je plezier, inzet en oprechtheid wek je vertrouwen. Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent gewend om buiten bestaande kaders te denken, waardoor je processen ten goede weet te sturen. Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die bij voorkeur
  • Plezier heeft in wat hij of zij doet
  • In het bezit is van een diploma MBO - HBO-bouwkunde
  • Ervaring heeft met onderhoud- en renovatiewerkzaamheden
  • Stressbestendig is
  • Een proactieve werkhouding heeft
  • Die woonachtig is in het werkgebied

Wat wij je bieden
We bieden je een plezierige, open en professionele werksfeer, waarin je de ruimte krijgt om de productgroep Bewonersbegeleiding uit te breiden. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan voor 12 april en alleen per email, je motivatiebrief met CV t.n.v. Maikel van Kruistum (mkr@versluisgroep.nl). Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een flitsgesprek van 10 minuten hun sollicitatie toe te lichten. Deze flits-gesprekken vinden plaats op dinsdagavond 17 april.