Bouwmanager jr. (40 uur p/w)

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Natuurlijk moeten we ons gezond verstand gebruiken en daarom dagen wij onszelf en jou uit om slim te zijn. We bedenken slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen.
 
Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend. Je ondersteunt de bouwmanagers op projectlocaties, maakt onderhoudsplannen, verzorgt offerte-aanvragen en uitvoeringscontracten en begeleidt uitvoering van de werkzaamheden.
 
Versluis is een erkend leer-bedrijf en nog belangrijker: met onze mensgerichte aanpak mag je leren en groeien naar je eigen mogelijkheden en ambities.
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste bouwkundigen die zich herkennen in onze kernwaarden.
 
 
BOUWMANAGER jr. (40 uur p/w)
 
 
Taken
Je werkt in een platte organisatie en bent daardoor breed inzetbaar. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: het geven van onderhoudsadviezen, het ondersteunen en aansturen van ontwerp en uitvoeringsteams, het verzorgen van een aanbesteding van ontwerpende en uitvoerende werkzaamheden, het opdragen van werkzaamheden, het begeleiden van en toezicht houden op de uitvoering van nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden, het voeren van directie tijdens de uitvoering van werkzaamheden.

Competenties en vaardigheden
Als collega voel jij je prettig in een open werksfeer en kun je goed omgaan met de ruimte die je krijgt voor jouw eigen invulling van je functie, maar ook de aansturing en begeleiding van een ervaren collega wordt door jou gewaardeerd. Je bent communicatief vaardig. Je kunt je verplaatsen in de belangen van alle betrokken partijen en vergeet daarbij je eigen belang niet.
Door je positieve en actieve houding voed je het vertrouwen van onze opdrachtgevers.
  
Wij zoeken een zelfbewuste en enthousiaste collega die:
In het bezit is van een diploma HBO-bouwkunde
Affiniteit heeft met onderhoud en renovatie
Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 

Wat wij je bieden
We bieden je een open, professionele en prettige werksfeer, waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.  We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties.
 
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan alleen per email, je motivatiebrief met CV t.n.v. Albert Versluis naar vacature@versluisgroep.nl.  Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een flitsgesprek van 10 minuten hun sollicitatie toe te lichten.