Bouwkundig medewerker (40 uur p/w)

Versluis: Ambitieus, Plezier, Slim en Mensgericht
 
Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Natuurlijk moeten we ons gezond verstand gebruiken en daarom dagen wij onszelf en jou uit om slim te zijn. We bedenken slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen.
 
Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend. Je werkt samen met fijne collega’ in een open werkomgeving.
 
Wij zijn op zoek naar enthousiaste bouwkundigen die zich herkennen in onze kernwaarden.
 
 
BOUWKUNDIG MEDEWERKER (40 uur p/w)
 
 
Taken
Je werkt in een platte organisatie en bent daardoor breed inzetbaar. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: het verzorgen van technisch beheer voor VvE’s, het aannemen van klachten en uitzetten van herstelwerkzaamheden, bouwkundige inspecties op locaties, opstellen meerjaren onderhoudsplannen, opstellen technische omschrijving, offertes opvragen en beoordelen, opdragen van werkzaamheden en het toezicht houden op de uitvoering.
 
Competenties en vaardigheden
Als collega voel jij je prettig in een open werksfeer en kun je goed omgaan met de ruimte die je krijgt voor jouw eigen invulling van je functie. Als bouwkundig medewerker weet je inhoudelijk waar het over gaat en communiceer je op vriendelijke en oordeelvrije wijze met overige projectteamleden.
Je doorziet en overziet proactief het belang van zowel je werkgever als de opdrachtgever.  Je hebt oog voor detail maar je kan tevens de hoofdlijnen overzien. Door je positieve en actieve houding voed je het vertrouwen bij de mensen waarmee en waarvoor jij werkt. Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling  als schriftelijk. Je bent integer, actie- en oplossingsgericht.
 
Wij zoeken een zelfbewuste en enthousiaste collega die:
  • In het bezit is van een diploma HBO-bouwkunde
  • Affiniteit heeft met onderhoud en renovatie
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij je bieden
We bieden je een open, professionele en prettige werksfeer, waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.  We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties.
 
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan alleen per email, je motivatiebrief met CV t.n.v. Albert Versluis naar vacature@versluisgroep.nl. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een flitsgesprek van 10 minuten hun sollicitatie toe te lichten.