Bouwkundig projectleider (32-40 uur)


Scoor jij die baan? 
Versluis is op zoek naar sociaalvaardige mensen met kennis van bouwen die zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken. Heb jij de ambitie om mensen te ontzorgen en met zoveel mogelijk plezier goed werk te leveren? Dan ben je bij ons méér dan welkom!

Wat ga je doen?
Als bouwkundig projectleider begeleid je nieuwbouw- en onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers, met name op het gebied van maatschappelijke huisvesting. Je bereidt deze projecten voor en werkt ze uit zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Je bent het professionele aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, en daarnaast heb je veel contact met adviseurs, aannemers en bij onderhoud en renovatie soms ook met onderaannemers en leveranciers.
 
Wie ben jij?
Jij bent sociaal, werkt graag vanuit je eigen kracht, maar je bent ook een echte teamspeler. Je denkt mee met onze opdrachtgevers en je kunt deze wensen goed vertalen naar een praktisch uitvoerbaar plan. Je geeft daarin deskundig advies. Je schakelt op natuurlijke wijze van detailniveau naar helicopterview, waardoor je processen goed weet te sturen. Je wilt zelf graag groeien en beter worden in je werk om zo onze opdrachtgevers nog meer te kunnen bieden en om door te groeien binnen Versluis. Ook ben je communicatief sterk, flexibel en oplossingsgericht.
 
  • Je hebt een bouwkundige opleiding op hbo-niveau
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt brede kennis van nieuwbouw, onderhoud en renovatie
  • Je  bent volwaardig gesprekspartner voor opdrachtgevers op tactisch / strategisch niveau
  • Je kunt adviseurs, aannemers en onderaannemers enthousiasmeren en aansturen
  • Je bent integer, accuraat en secuur Wat bieden wij jou?

We bieden jou de mogelijkheid om elke dag fluitend naar je werk te gaan. Je komt te werken in een open, professionele en bovenal prettige werksfeer waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop en een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties. 
 
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Mail ons dan je motivatiebrief met CV t.n.v. Albert Versluis naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl voor 14 juni 2019. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een persoonlijk gesprek hun sollicitatie toe te lichten.
 
Scoor jij die baan? Waar wacht je nog op? We kijken uit naar je reactie.