Junior bouwkundig projectleider (32-40 uur)

Scoor jij die baan? 
Versluis is op zoek naar sociaalvaardige mensen met kennis van bouwen die zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken. Heb jij de ambitie om mensen te ontzorgen en met zoveel mogelijk plezier goed werk te leveren? Dan ben je bij ons méér dan welkom!

Wat ga je doen?
Als junior bouwkundig projectleider begeleid je samen met een collega nieuwbouw- en onderhoudsprojecten voor onze opdrachtgevers, met name op het gebied van maatschappelijke huisvesting. Je bereidt deze projecten voor en werkt ze uit zodat ze probleemloos kunnen worden uitgevoerd. Uiteraard kun je rekenen op goede coaching en begeleiding van ons. Hierdoor kun je groeien in je functie en steeds meer verantwoordelijkheden op je nemen.
 
Wie ben jij?
Jij bent sociaal, werkt graag vanuit je eigen kracht, maar je bent ook een echte teamspeler. Je denkt en droomt mee met onze opdrachtgevers en je kunt deze wensen goed vertalen naar een praktisch uitvoerbaar plan. Je geeft daarin graag deskundig advies. Teken-, en planningsprogramma’s zijn voor jou geen mysterie, je weet processen goed te sturen.
 
  • Je hebt een bouwkundige opleiding op hbo-niveau
  • Je bent geïnteresseerd in renovatie en onderhoud
  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke huisvesting
  • Je bent integer, accuraat en secuur
  • Je bent enthousiast en neemt graag eigen initiatief
  • Je bent communicatief sterk, flexibel en oplossingsgericht

Wat bieden wij jou?
We bieden jou de mogelijkheid om elke dag fluitend naar je werk te gaan. Je komt te werken in een open, professionele en bovenal prettige werksfeer waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Er zijn diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop en een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties.
 
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Mail ons dan je motivatiebrief met CV t.n.v. Albert Versluis naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl voor 14 juni 2019. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een persoonlijk gesprek hun sollicitatie toe te lichten.
 
Scoor jij die baan? Waar wacht je nog op? We kijken uit naar je reactie.