Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Nieuws van Versluis

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Geduld, begrip én een flinke portie humor

Nog niet zo lang geleden is je hele woning gerenoveerd. Nu ligt er opnieuw een brief in de brievenbus waarin staat dat de woningbouwvereniging binnenkort je woning- en schuurdak gaat vervangen. De werkzaamheden in de wijk duren naar verwachting zo’n 2 jaar. Dit bericht kregen de bewoners van de Jeruzalem-buurt in Amersfoort en viel niet bij iedereen in goede aarde. Aan onze bewonersbegeleider Sandra Heuer de taak om de bewoners gerust te stellen én ervoor te zorgen dat de werkzaamheden volgens planning uitgevoerd kunnen worden. De eerste fase wordt in oktober afgerond. Sandra: “Het kost veel geduld, begrip én een flinke portie humor, maar des te mooier als je uiteindelijk je doel bereikt.” 
Geduld, begrip én een flinke portie humor
Lees verder
07-09-2023

Twee nieuwe gezichten op de werkvloer

De afdeling bewonersbegeleiding heeft er weer twee collega’s bij die al volop meedraaien op projecten: Joukje Wille en Sacha Straathof. Hoog tijd om hen aan jullie voor te stellen. Drie vragen aan onze nieuwe collega’s.
Twee nieuwe gezichten op de werkvloer
Lees verder
05-09-2023

Prachtig nieuw Kerkelijk Centrum voor Sassenheim

Aan de Westerstraat in Sassenheim opent begin 2024 een gloednieuw Kerkelijk Centrum van de Protestantse Gemeente Sassenheim (PGS). Een mooi project waar we graag meer over vertellen. Dit multifunctionele gebouw is niet alleen bedoeld voor kerkelijke activiteiten, maar kan ook ingezet worden voor maatschappelijke doeleinden. Samen met Cees Pronk, voorzitter van de bouwcommissie van de PGS, blikken we terug op de bouw van dit nieuwe centrum én onze samenwerking.
Prachtig nieuw Kerkelijk Centrum voor Sassenheim
Lees verder
04-09-2023

Versluis leert van stagiairs

Zoveel mogelijk zien, zelf ervaren, kennis vergaren en werkervaring opdoen. Dat was het doel van Jeffrey Zijm en Calvin Kraan, de twee stagiairs die nu na twintig weken weer afscheid nemen van Versluis om hun studie af te ronden. En eerlijk is eerlijk: dat vinden wij jammer. Samen met hun stagebegeleiders Wout Massee en Erwin Wielink blikken we kort terug op de meewerkstage van de twee mannen. 
Versluis leert van stagiairs
Lees verder
23-06-2023