Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Bouwen aan balans

7 oktober 2021

Maar liefst drie nieuwe collega’s werden voorgesteld op de jaarlijkse barbecue van Versluisgroep. Een zonnig feest waar plezier centraal stond én Albert Versluis in een fleurig overhemd het woord nam voor een belangrijke boodschap.

Lekker eten, fijne collega’s en een mooie locatie aan het Braassemermeer. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje waren aanwezig. Een uitgelezen moment voor Albert Versluis om het woord tot zijn team te richten. “In de tijd dat ik startte met Versluisgroep bracht ik een bezoek aan mijn oom Aart. Hij was een ervaren ondernemer en ik vroeg hem om raad. Zijn advies luidde: ‘Alles in het leven moet in balans zijn’. Die zin ben ik nooit vergeten”, vertelt Albert. 

“Ook bij ons op kantoor is er altijd werk te verzetten, maar ik vraag aan jullie om eens per week een kwartiertje over deze ene vraag na te denken. Is er onbalans, besef dat dan en probeer het op te lossen. De deuren van mij en Jan staan altijd open als je er niet uitkomt.” Om te helpen bij de vele klussen zijn er drie nieuwe bouwtoppers aan het team toegevoegd: Erwin Wielink, Nathalie van der Sterren en Lieke Bouwman komen Versluisgroep versterken. Welkom! “Laten we samen bouwen aan balans.”


Terug naar overzicht