Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Dubbel mensgericht: een mooi verhaal

17 februari 2020

Afgelopen kerst konden de lezers van onze nieuwsbrief kans maken op een gratis strategisch adviesgesprek. Hieruit kwamen enkele mooie verzoeken binnen, maar één bericht sprong ertussenuit. Het bericht van Adri en Frans. Waarom? Dat leest u hier. Een bijzonder verhaal, dat mooi aansluit bij de kernwaarden van Versluis.
 
Adri en Frans – winnaars van het gratis strategisch adviesgesprek - zijn geen onbekenden van de Versluisgroep. Ruim tien jaar geleden mocht Albert hen bijstaan bij de bouw van hun nieuwe woning. Toch hebben zij opnieuw behoefte aan een adviesgesprek, maar dit keer niet voor henzelf: “Albert heeft ons geholpen bij de bouw van ons droomhuis, waarin we ons nog steeds heel gelukkig en comfortabel voelen. Dat gunnen wij anderen ook. Daarom hebben wij een stel aangemeld dat eveneens behoefte heeft aan een goed bouwkundig advies.”
 
Rekening naar het goede doel
Versluis heeft hier gehoor aangegeven. Albert: “Dit is mensgericht op alle vlakken. Hulp vragen voor een ander, daar geven wij graag invulling aan.” Het gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden in de dijkwoning van het stel. Alle mogelijkheden voor toekomstige huisvesting zijn besproken en we hebben de kosten voor hen in kaart gebracht waardoor het stel inzicht heeft gekregen in de opties in de omgeving en de daarbij behorende kosten. Als dank voor het gesprek hebben Adri en Frans een mooi bedrag over gemaakt aan het goede doel. Albert: “Adri en Frans gaven aan dat Stichting Thomas voor hen een bekend fenomeen is en ook hun sympathie draagt. Zoals beloofd heeft Versluis dit bedrag verdubbeld.”


Terug naar overzicht