Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

En nu... even helemaal niets!

8 juli 2021

Zo vlak voor de zomervakantie is er altijd een moment van bezinning. Een terugblik, waar je in de drukte van alledag weinig tijd voor neemt. “Het was een jaar waarin we nóg meer dan anders aandacht hadden voor elkaar. Onze kernwaarde 'mensgericht' werd belangrijker dan welke kernwaarde dan ook”, vertelt algemeen directeur Albert Versluis. Directeur Jan van Heiningen vult aan: “Plezier is in een lastige tijd ook van onschatbare waarde. En plezier maken, dat kunnen wij!" Dit is wat júllie belangrijk vonden het afgelopen jaar.

‘Mensgericht werken, óók in Coronatijd’ was één van de best gelezen nieuwsitems van het afgelopen jaar. “Hierin vertelt de vrouw van onze medewerker Pascal Blokhuijsen hoe dankbaar ze was voor de flexibele en mensgerichte houding van Versluis na de coronabesmetting van haar man. ‘De houding van Versluis draagt echt enorm bij aan Pascals herstel’, liet Sheila weten. Dat was heel fijn om te horen. Het bewijst dat onze aanpak heel positief werkt”, vertelt Albert Versluis. 

“Ook klanten waardeerden onze werkwijze”, vertelt Jan van Heiningen trots. “We zijn erg blij met de feedback die we ontvingen en op onze website tonen. Enkele recente ervaringen zijn: ‘Inzet, betrokkenheid, vakkennis en daadkracht, ik kijk terug op een waardevolle samenwerking!’ aldus International School of The Hague en ‘Snel, werk uit handen nemend en betrokken’, laat RKBS Emmaüs weten.” Lees hier meer.

Het artikel waarin Albert Versluis de drijfveer van zijn bedrijfsvoering uiteenzet is ook veelvuldig gelezen: 'Echte rijkdom zit niet in financiële resultaten, maar in persoonlijke ontwikkeling en plezier. Persoonlijke groei en het welzijn van mensen waarmee en waarvoor wij werken, dat is mijn werkelijke drijfveer',  zo is te lezen in het bericht. Albert: “Ik hoop dat ik met mijn verhaal mensen heb geïnspireerd voor de creatie van hun eigen bedrijfscultuur." 

Inspiratie is het doel van de nieuwsbrief die Versluisgroep maandelijks verstuurt. "Het artikel waarin we tips geven voor optimale ventilatie van jouw schoolgebouw is daar een mooi voorbeeld van", vult Jan van Heingen aan. ‘Bij elke pauze even luchten is bijvoorbeeld een mooi begin’, was één van de simpele, maar toch vaak vergeten adviezen. Albert: “Na de zomer voorzien we jullie weer van nieuwe praktische tips en verhalen die ons als Versluisgroep inspireren. Voor nu wensen we je een heel fijne en – meer dan ooit – welverdiende vakantie. Maak plezier, dat doen wij ook!”
 


Terug naar overzicht