Slider 19
Slider 13
Slider 4
Slider 2
Slider 5
Slider 6
Slider 8
Slider 7
Slider 5
Slider 16
Slider 10
Slider 3
Slider 11
Slider 12
Slider 14
Slider 15
Slider 17

‘Het is mooi om echt iets te kunnen betekenen’

18-03-2021
‘Het is mooi om echt iets te kunnen betekenen’
“Ik werk al ruim tien jaar in de duurzaamheidsbranche, het is een ontzettend leuke en uitdagende tak van sport. Je merkt vaak dat bedrijven en organisaties terughoudend zijn vanwege alle regelgeving die eromheen zit. Subsidies, milieuwetgeving, energielabels; dat schrikt af terwijl de wens om te verduurzamen vaak wel aanwezig is.” 

Sandra helpt deze organisaties in praktische zin. “Ik ga eerst bespreken wat de wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn. We zien bijvoorbeeld al snel of een dak geschikt is voor zonnepanelen. We kijken ook wat een organisatie al doet op het gebied van duurzaamheid. Samen ontdekken we waar er kansen zijn. Zonnepanelen zijn op dit moment erg populair omdat de meeste bedrijven wel een dak hebben dat hiervoor geschikt is, of gemaakt kan worden. De zonnepanelen verdien je snel terug, dat is ook fijn.”
Zodra de wensen bekend zijn, ontzorgt Sandra de organisatie volledig. “Ik vraag offertes aan en vergelijk die met elkaar zodat de klant kan rekenen op de beste prijs. Ik kijk of er mogelijkheden zijn voor subsidie of een betaalbare lening. Achter de schermen verzorgen we alles. We regelen echt alles van A tot Z, in sommige gevallen is Versluisgroep ook risicodrager.” 

Sandra weet veel van duurzaamheid en vindt het fijn om op dat vlak klanten te ontzorgen. “Ik werk sinds kort als adviseur duurzame oplossingen bij Versluisgroep, hiervoor heb ik tien jaar in de branche gewerkt. Ik begeleidde scholen en organisaties met kleinschalige windmolens, zonneboilers en zonnepanelen. Samen met mijn compagnon zijn we ook heel actief geweest om in scholen en kantoren een gezond binnenklimaat te realiseren. Hij overleed in 2019 en daardoor kwam ik alleen te staan met ons bedrijf. Vanwege de coronacrisis ging ik nadenken ‘wil ik wel alleen verder met het bedrijf?’. Ik miste het sparren, het teamgevoel. Het is fijn dat ik dit weer heb terug gevonden bij Versluis.” In haar vrije tijd is Sandra actief als vrijwilliger voor Fietsmaatjes. “Ik fiets regelmatig met twee mensen die allebei een hersenbloeding hebben gehad en niet meer kunnen fietsen. Het is mooi om echt iets te kunnen betekenen voor hen, dat geeft een fijn gevoel.”

Kennismaken met Sandra? Neem contact met haar op!