Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

In 8 weken een pand opleveren? Die uitdaging gaan we graag aan

14 februari 2020

That’s Lease - een bekende van Versluis, want hier komen al onze auto’s vandaan - klopte bij Versluis aan met de vraag of wij hen kunnen helpen bij de herinrichting van hun net aangekochte pand in Sassenheim. Eind april moet de klus geklaard zijn. Een uitdaging die we uiteraard graag aangaan.
 
Daan Onderwater begeleidt het traject vanuit Versluis: “In het korte ontwerptraject heeft Versluis in samenspraak met de opdrachtgever een PVE opgesteld, tekeningen verzorgd en een uitvoeringsplanning opgesteld.” Er moesten snel knopen doorgehakt worden, want de deadline is al snel. Daan: “Eind april dient het pand opgeleverd te zijn en er is genoeg te doen. Binnen 8 weken wordt het kantoorgedeelte voorzien van een nieuwe vloerafwerking, nieuwe glazen industriële wanden, volledig nieuw schilderwerk en kleurenpalet, nieuwe keukens, nieuwe toiletgroepen en nieuwe airconditioning.”
 
Voor de klus mag Versluis samenwerken met diverse partners van That’s Lease. “Vorige week vond het planningsoverleg plaats met onze bouwteampartners. That’s Lease nam een grote slagroomtaart mee om de start te vieren. We hebben zin in de uitvoering en kijken uit naar de oplevering!”


Terug naar overzicht