Slider 19
Slider 13
Slider 4
Slider 2
Slider 5
Slider 6
Slider 8
Slider 7
Slider 5
Slider 16
Slider 10
Slider 3
Slider 11
Slider 12
Slider 14
Slider 15
Slider 17

Investeren in de toekomst

08-12-2022
Investeren in de toekomst
Stagiairs zijn de werknemers van de toekomst. Versluis investeert daarom volop in hun ontwikkeling. Robin Klootwijk, student Bouwkunde: “Er wordt mij regelmatig gevraagd wat ik nog wil leren. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik als stagiair krijg geven mijn zelfvertrouwen een boost.”

Goede mensen in huis halen, begint al bij het opleiden van bouwkundig adviseurs. Daarom loont het om te investeren in een gedegen begeleiding. Robin: “Ik heb elke dag overleg met mijn stagebegeleider. Met hem neem ik door waar ik tegenaanloop bij de drie projecten die ik verder zelfstandig begeleid. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik als stagiair krijg, is best bijzonder. Het geeft mijn zelfvertrouwen een boost. Veel studenten vinden dat spannend, maar ze gooien je niet in het diepe. In het begin ging ik overal samen met mijn stagebegeleider naartoe. Totdat hij het vertrouwen had dat ik het ook alleen kon. 
 
Leren 

Tegelijkertijd blijft er genoeg ruimte om te groeien. Ze vragen met regelmaat of er nog dingen zijn die ik wil leren of waar ik meer over wil weten. Dat houden ze goed in de gaten. Ik heb het onwijs naar mijn zin en ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ook omdat ze heel flexibel zijn. Ik moet nog een vak herkansen van vorig jaar en krijg iedere maandag de ruimte om daarvoor naar school te gaan. Zij vinden het ook belangrijk dat ik dat tentamen haal. 
Wat ik het meest heb geleerd tijdens mijn stage is vakgericht praten over mijn beroep. Kennis delen met klanten, adviseurs of aannemers bijvoorbeeld. In het begin vond ik dat best spannend, maar het gaat me steeds beter af, omdat ik echt weet waar ik het over heb.  
 
Plezier  

Versluis is een goede werkgever. Ze organiseren ook veel bedrijfsuitjes voor het team. We zijn al wezen padellen, hebben een cocktailworkshop gehad en zijn naar Toverland geweest. Op deze manier leer je je collega’s snel kennen op een andere manier dan op de werkvloer. Het vergroot de onderlinge sfeer. Plezier is een van de kernwaarden van Versluis. Als je met plezier naar je werk gaat en af en toe op deze manier wordt beloond, ga je als werknemer harder werken, extra je best doen om een opdracht binnen te halen en vind je het niet erg om een keer een half uurtje langer door te gaan. Ik ga eerst mijn studie afmaken, maar daarna zou ik hier best willen werken.”