Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Onderhoud zonder administratieve rompslomp

3 september 2021

Het onderhoud van een school kan veel tijd, energie en menskracht kosten. Wat nou als je dit volledig kunt uitbesteden voor een vaste prijs? Stichting Openbaar Basisonderwijs Duin- en Bollenstreek (OBODB) maakt gebruik van Slim onderhoud van Versluisgroep, waarmee het onderhoud bij alle basisscholen volledig uit handen wordt genomen.

Versluisgroep helpt schoolbesturen via Slim onderhoud bij het gehele onderhoudstraject. Projectmanager Ramon van Dam vertelt: “Wij stellen een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op, vragen offertes uit bij meerdere onderaannemers en maken een kostenraming op basis van het beschikbare budget. Wanneer schoolbesturen met ons in zee gaan, kunnen ze rekenen op een vaste prijs. Ook tekenen ze slechts één overeenkomst, waardoor er ook maar één factuurstroom is. Dat zorgt voor een stuk minder administratieve rompslomp.”

Magdalena Rijsdijk-Aleksijovska, manager facilitaire zaken bij Stichting OBODB, is erg positief over de samenwerking met Versluisgroep. “Er speelt veel op het gebied van huisvesting en dit kan ik niet allemaal in mijn eentje uitvoeren”, legt zij uit. “Ik schakel daarom graag de hulp in van een prettige samenwerkingspartner. Versluisgroep doet alles in goed overleg met ons en ontzorgt ons volledig. Ik heb geen omkijken meer naar het onderhoud en kan mij richten op andere taken in mijn portefeuille, zoals de ontwikkeling van het huisvestingsbeleid.”

De werkzaamheden bij OBODB, zoals onder andere, nieuwe beglazing, schilderwerk, stoffering en diverse installatiewerkzaamheden, gebeurt zoveel mogelijk in de schoolvakanties. “Zo kunnen we de overlast tot een minimum te beperken”, aldus Van Dam. 

Ook geïnteresseerd in het Slim onderhoud van Versluisgroep? Leer hier meer informatie over het product.


Terug naar overzicht