Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Onmisbaar op de werkvloer: ontmoet Margriet Helvensteijn

15 maart 2020

Grote kans dat je haar al eens ontmoet hebt bij ons op kantoor. Of dat je haar minstens een keer telefonisch gesproken hebt. Margriet Helvensteijn - voorheen secretaresse, maar tegenwoordig office manager bij Versluis. Want dat dekt de lading van haar werkzaamheden een stuk beter. Ze is onze stille kracht op de werkvloer. “Onmisbaar,” zou Albert Versluis zeggen. Reden genoeg om haar aan jullie voor te stellen.
 
Vier dagen per week opent ze ’s ochtends om 7.00 uur het kantoor aan de Wattstraat in Sassenheim. Dat betekent vroeg opstaan, maar dat vindt Margriet geen enkel probleem: “Ik heb namelijk een ontzettend leuke baan.” 2,5 jaar geleden werd Margriet benaderd vanuit Versluis: “Of ik interesse had in een baan als secretaresse. Ik besloot langs te gaan voor een sollicitatiegesprek met Albert en het voelde direct goed. Ik had een klik met zowel Albert als Jan én kreeg een goed gevoel bij het bedrijf.” Die klik was wederzijds: “Ik kreeg de baan en mocht direct beginnen.”
 
Iedere dag zorgt Margriet ervoor dat alles soepel verloopt op kantoor. En dat gaat veel verder dan het beheren van de agenda van de directie en het te woord staan van opdrachtgevers: “Het werk is ontzettend gevarieerd. Ik doe alles in ondersteuning van Albert en Jan. Van het plaatsen van stukjes op de website tot het regelen van personeelszaken en van het ontvangen van klanten op kantoor tot het organiseren van onze bedrijfsuitjes.” En dat is niet niks. Lachend: “Alleen aan de bedrijfsuitjes heb ik al bijna mijn handen vol. Nee hoor, dat is gekheid. Juist die variatie maakt dit werk iedere dag weer leuk om te doen.”
 
En dat is niet de enige reden waarom Margriet zich bij Versluis op haar plek voelt: “Bij Versluis zeggen we altijd dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor opdrachtgevers, maar ook zeker voor de medewerkers. Zo voel ik het ook. Ik kan helemaal mezelf zijn en voel me gewaardeerd. Binnenkort word ik oma en wil ik graag een dag gaan oppassen. Maar stoppen, dat voorlopig nog niet! Ik wist het al toen ik hier pas een paar weken werkte: bij dit bedrijf wil ik blijven werken tot mijn pensioen!”


Terug naar overzicht