Nieuws

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen?

Overzicht en gemak met de Repair App

10 december 2020

Is er iets stuk in jouw schoolgebouw? Werkt de zonnewering niet of heb je last van lekkage? Plaats dan eenvoudig een melding in onze Repair App en wij lossen het voor je op. De HBM in Heemstede werkt met de app. Het biedt hen korte lijntjes en een helder overzicht van reparaties op hun school.

Het oplossen van problemen in een schoolgebouw neemt veel tijd in beslag. Zelfs wanneer het om zoiets simpels gaat als het vervangen van een ruit of de reparatie van een schoolbel. Tijd is schaars, zeker in het onderwijs. Daarom ontwikkelde Versluis de Repair App. Versluis komt dezelfde dag nog in actie om een probleem op te lossen.

Alle gegevens centraal
Arvid Blijleven werkt als senior medewerker facilitaire dienst bij de HBM in Heemstede. “De voordelen van deze app zijn de korte lijntjes en dat ik nu alle gegevens centraal heb. Het is makkelijker werken. Geen lijst die ik handmatig moet bijhouden of afspraken via de telefoon die dan niet zwart op wit staan. Ik heb nu één database waarin ik één oogopslag kan zien wanneer ik welke reparatie heb gemeld, en wanneer, en door wie het is opgelost. En ze zijn snel! Ik maakte een eerste melding en werd, zoals beloofd, gelijk gebeld.”

Tijdwinst
Ook op het Thamen College in Uithoorn zijn ze al bekend met de Repair App. Paul Elsevier werkt daar voor de facilitaire dienst en gaat de App binnenkort installeren. Hij maakt al geruime tijd gebruik van de diensten van Versluis. “Ik heb de Repair App niet gebruikt, maar ben erg benieuwd. Het gaat mij veel tijd opleveren als ik reparaties direct kan melden in de app.” 

Nieuwsgierig geworden?
Ben je benieuwd of de Repair App ook handig is voor jouw school? Bekijk de video en ontdek hoe Versluis je al het werk uit handen neemt.


Terug naar overzicht