Slider 19
Slider 13
Slider 4
Slider 2
Slider 5
Slider 6
Slider 8
Slider 7
Slider 5
Slider 16
Slider 10
Slider 3
Slider 11
Slider 12
Slider 14
Slider 15
Slider 17

Nieuws van Versluis

Wil je ook onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Wij begeleiden alleen bewoners!

Althans dat denken heel veel mensen. Dat wij er alleen maar zijn voor de bewoners. Maar niets is minder waar. Wij zijn ook de Haarlemmer Olie in de bouwkeet en op de bouwplaats. Mede door ons enthousiasme en onze mensgerichtheid zorgen wij ervoor dat werken op de bouw leuk is. Dat dingen soepel verlopen. Dat iedereen met plezier naar zijn werk komt en met een glimlach weer naar huis gaat.
Wij begeleiden alleen bewoners!
Lees verder
28-02-2023

Geen VrijMiBo maar een DoMiBo

In ieder geval een keer in de maand op dondermiddag vieren wij een klein feestje bij Versluis. Al onze collega's komen dan naar kantoor om bij te praten en even een borreltje met elkaar te drinken. En dit keer werden we zelfs verrast door Sanne en Patricia die een pubquiz hadden georganiseerd
Geen VrijMiBo maar een DoMiBo
Lees verder
24-02-2023

In Amersfoort gaat het dak eraf!

Gisteren was de opruimdag met de bewoners van de wijk Jeruzalem in Amersfoort. Want bij 223 woningen in deze wijk wordt het complete dak van zowel de woning als de berging vervangen. Op dit project werken we met een verrijdbare overkapping op de steiger. Zo kan er gewoon worden door gewerkt bij slecht weer en ontstaat er geen schade bij de bewoners.
In Amersfoort gaat het dak eraf!
Lees verder
22-02-2023

Van schoolgebouw naar opvanglocatie

Eind november ontving Versluis een telefoontje van Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland met een bijzonder verzoek. Matthijs Boersma, projectleider namens Versluis: "We kregen de vraag of wij de directievoering van en toezicht op de verbouw van een deel van een voormalig HVA-gebouw in Duivendrecht tot een opvanglocatie voor vluchtelingen op ons wilden nemen." Een nieuwe uitdaging waar Versluis vol energie op besloot in te gaan.
Van schoolgebouw naar opvanglocatie
Lees verder
16-02-2023