Bewonersbegeleider 32 uur

Welkom…

Bij Versluis staat de mens centraal. Hier werk je vanuit je kracht. Wij zoeken sociaal vaardige mensen met kennis van bouwen. Heb jij er plezier in mensen te ontzorgen? En werk je graag in een mensgerichte organisatie? Je bent méér dan welkom!

Taken
Je hebt affiniteit met bouwkunde, je hebt een sociale werkhouding en vindt het leuk om bewoners te begeleiden tijdens de voorbereiding en de uitvoering van onderhouds- en renovatieprojecten. Onze bewonersbegeleiders werken zelfstandig op bouwlocaties waarbij je natuurlijk wel wordt ondersteund door de manager van de afdeling bewonersbegeleiding. Op de onderhouds- en renovatieprojecten ben je het aanspreekpunt voor de bewoners en vorm je tijdens de uitvoeringsfase de spil tussen bewoners, de aannemer en de wooncorporatie. Dat doe jij onder andere tijdens een inloopspreekuur maar ook bij de opnames bij de bewoners. Je legt vast welke keuzes bewoners maken over de inrichting en afwerking van hun woning. Je maakt afspraken met de bewoners over hun verblijf tijdens de werkzaamheden en je zorgt voor een logboek waarin alle afspraken die je hebt gemaakt worden vastgelegd. Zo kunnen alle projectbetrokkenen terugvallen op een helder dossier.

Competenties en vaardigheden
Als bewonersbegeleider van een project weet je mensen op de juiste wijze te benaderen. Je kunt goed luisteren en hebt het empathisch vermogen om je te verplaatsen in de bewoners. Je hebt oog voor detail maar verliest daarbij niet het overzicht en het belang van het grotere geheel uit het oog. Door je plezier, inzet en openheid wek je vertrouwen bij zowel bewoners als bij onze opdrachtgevers. Je werkt gestructureerd en communiceert duidelijk en verhelderend in woord en geschrift. Je bent gewend om buiten de bestaande kaders te denken waardoor je processen ten goede weet te sturen. Je bent integer, flexibel en oplossingsgericht.

Wat wij je bieden
We bieden je een open, professionele en bovenal prettige werksfeer waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop en een auto van de zaak. Het bruto maandsalaris is marktconform en is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Mail ons dan je motivatiebrief met CV t.n.v. Maikel van Kruistum naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een persoonlijk gesprek hun sollicitatie toe te lichten. We zien uit naar je reactie. Reageren kan tot 31 maart 2022.