Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Wat we doen

Mensgericht. Slim. Ambitieus. Plezier. Het zijn de weloverwogen kernwaarden van Versluis, die we stuk voor stuk uitdragen. De succesfactor van Versluis zijn de mensen. Het team staat centraal. Daarom is mensgericht onze belangrijkste kernwaarde.

Slim staat voor de manier waarop wij werken. Door doelgerichte samenwerking, open communicatie en een doordachte aanpak voorkomen we verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. We leggen de lat hoog, want ambitieus zijn we. We gaan voor een maximaal resultaat, al 20 jaar lang. Plezier in ons werk is voor ons de graadmeter dat het klopt. Dat medewerkers elke dag fluitend naar hun werk gaan geeft buitengewoon veel voldoening.

Nieuwbouw & Renovatie
Met Versluis als kundige partner kun je rekenen op een succesvolle procescultuur, een topprojectteam en 100% tevredenheid met het eindresultaat. 
Onderhoud
Laat het gehele onderhoudstraject met een gerust hart over aan Versluis. Van planmatig onderhoud tot de dagelijkse reparaties. 
Verduurzaming
Bij Versluis zijn we continu op zoek naar duurzame oplossingen voor bedrijfspanden en maatschappelijk vastgoed. Goed voor de aarde én de portemonnee. 
Bewonersbegeleiding
Sociaal, integer en deskundig: dat zijn onze bewonersbegeleiders. Wij zijn marktleider in communicatie met  en begeleiding van bewoners bij onderhouds- en renovatieprojecten.
Krachtige aanpak
“Ik heb me altijd ontzorgd gevoeld. Versluis’ kundige, empathische én krachtige aanpak, gun ik elke opdrachtgever.”  
Gemeente Amsterdam