Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Bewonersbegeleiding

Bereikbaar, deskundig en betrouwbaar: dat zijn de bewonersbegeleiders van Versluis. Versluis is marktleider in bewonerscommunicatie en bewonersbegeleiding tijdens renovatie- en onderhoudsprojecten. Onze opdrachtgevers zijn met name vve’s, woonstichtingen, installateurs en aannemers. Zij weten ons te vinden voor zowel grote als kleine projecten. Van het verduurzamen van appartementencomplexen, de begeleiding van draagvlakmetingen, tot het maken van bewonersboekjes en het adviseren van klanten bij aanbestedingen en pitches. Voor zowel de bewoners als opdrachtgever zijn wij het eerste aanspreekpunt. En dat geeft rust.  

Informeren is ons vak, luisteren onze specialiteit

Onze bewonersbegeleiders

  • hebben verstand van bouwen
  • zijn sociaal vaardig
  • hebben een groot inlevingsvermogen
  • zijn communicatief sterk
  • leveren maatwerk
  • zijn ware probleemoplossers
Zo zorgen we ervoor dat projecten soepel verlopen. Van de eerste bewonersbijeenkomst tot de uiteindelijke oplevering. Ons doel is om mensen door middel van goede bewonerscommunicatie mee te krijgen. Informeren is ons vak, luisteren onze specialiteit.

Follow-app

We zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze bewonerscommunicatie nóg slimmer in te richten. Zowel voor onze opdrachtgevers, als voor de bewoners. Speciaal voor de afdeling bewonerscommunicatie ontwikkelde Versluis de Follow-app. Via een optimaal beveiligde online tool bieden we inzicht in de voortgang van het traject. Alle informatie betreffende het project, zoals contactgegevens, vragen en klachten, op woningniveau bij elkaar. 

Voor deze opdrachtgevers mochten wij o.a. de bewonersbegeleiding verzorgen: