Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Nieuwbouw en renovatie

Houd jij graag de touwtjes in handen? Of draag je de verantwoordelijkheid liever gedeeltelijk of volledig over? Versluis vervult bij elk project de rol die de opdrachtgever verlangt. Van minimale tijdsinvestering voor de opdrachtgever tot volledige betrokkenheid in het complete proces: Versluis ondersteunt flexibel en op maat.  
Met Versluis als partner voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject, kun je rekenen op:  

• Een respectvolle procescultuur
• Een ijzersterk Programma van Eisen en een stevige regie op de uitwerking hiervan 
• Een zorgvuldig samengesteld en succesvol projectteam
• Vakbekwaam toezicht op de uitvoering
• Expertise, flexibiliteit en snelheid om te anticiperen op elke vraag 
• 100% tevredenheid over het proces én het eindresultaat 

 

Aanpak

Versluisgroep
Elk nieuwbouw- of renovatieproject begint met luisteren. Samen met u verkennen we zorgvuldig uw wensen en met welk eindresultaat u tevreden bent.
Versluisgroep
We investeren in een solide basis met een waterdicht Programma van Eisen (PvE). Dit meetinstrument houdt alle betrokkenen tijdens het proces scherp om te leveren wat oorspronkelijk de bedoeling was. 
Versluisgroep

Door naar het ontwerpproces. We selecteren de partijen die bij de opdrachtgever én bij onze kernwaarden passen. Een succesvolle procescultuur vraagt om een klik in het team. Versluis blinkt uit in het samenstellen van zo’n team. Partners werken graag met ons samen, waardoor we beschikken over een groot netwerk.  

Versluisgroep
Het plan is gereed, de vergunning wordt aangevraagd en de aanbesteding wordt in gang gezet. Nog zo’n kracht van Versluis: het strategisch analyseren welke aanbestedingsvorm het beste past bij de economische en sectorale omstandigheden van het moment.
Versluisgroep
Contractstukken zijn helder en eenduidig dus bouwen maar! Door de goede verhoudingen tussen de partijen en de voortdurende monitoring vanuit Versluis, wordt sturing gegeven aan een vloeiend verloop van het bouwproces.  
“Ik heb me altijd ontzorgd gevoeld. Versluis’ beheerste, kundige, professionele en empathische doch krachtige aanpak gun ik elke opdrachtgever.”
Gemeente Amsterdam 
Versluisgroep

Renovatie

Renoveren of vernieuwen? Indien haalbaar krijgt het eerste altijd onze voorkeur. Het renoveren van bedrijfspanden en maatschappelijk vastgoed is per definitie duurzamer dan nieuwbouw, voorkomt verspilling van grondstoffen, vermindert de uitstoot van CO2 en is daardoor beter voor het milieu.

Kortom: renoveren is goed voor de aarde én uiteindelijk ook voor de portemonnee. Slim werken noemen wij dat. Dat is waar wij voor staan en waar wij ons hard voor maken. Vraag ons om advies, we denken graag mee.

Tijdelijke huisvesting

Bij gebrek aan ruimte of een kortdurende overbezetting kan tijdelijke huisvesting uitkomst bieden. Een groot voordeel van tijdelijke huisvesting, is dat er minder omvangrijke vergunningseisen gelden.  

Versluis heeft veel ervaring met het realiseren van tijdelijke huisvesting. We denken graag mee hoe deze  het beste ingezet kan worden. Laat je adviseren op het gebied van locatie, aanbieders, huren of kopen en inrichting.