Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Onderhoud

Slim werken staat centraal bij Versluis. Door slim en georganiseerd te werk te gaan, voorkomen wij verspilling op alle gebieden. Denk aan verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. Laat het gehele onderhoudstraject met een gerust hart over aan Versluis. Van planmatig onderhoud, inclusief voorbereiding, aanbesteding en uitvoering, tot de dagelijkse reparaties.

Planmatig onderhoud

Met het deskundige meerjarenonderhoudsplan van Versluis kom je niet voor verrassingen te staan. Je weet wat komen gaat en waar je geld voor moet reserveren. Door onderhoudswerkzaamheden in de tijd te verschuiven en te koppelen aan andere onderhoudswerkzaamheden beperken we de overlast en behalen we winst door schaalvergroting. Dit kan binnen één object maar ook in combinatie met andere objecten.

Dagelijks onderhoud

Speciaal voor het dagelijks onderhoud op scholen heeft Versluis de Repair App ontwikkeld. Werkt de zonwering niet, heb je last van een lekkage of is de schoolbel defect? Plaats eenvoudig een melding in de Repair App en wij lossen het direct voor je op. En dat voor slechts 15 euro per maand.

Lees meer.

Lokale bedrijven

Versluis weet exact wat onderhoud mag kosten. We kennen de markt als geen ander. Kies je voor Versluis als onderhoudspartner, dan heb je automatisch toegang tot een selectie van topaannemers die graag met ons werkt en gegarandeerd kwaliteit levert. Natuurlijk werken wij ook graag samen met aannemers uit het netwerk van onze opdrachtgevers. Eén van onze uitgangspunten is dat we zoveel mogelijk gebruik willen maken van lokale partijen.

Meerjarenonderhoudsplan

Bij het opstellen van het Meerjarenonderhoudsplan houden we uiteraard rekening met wensen en budget. Bijvoorbeeld wanneer je wilt verduurzamen, iets aan de uitstraling van het gebouw wilt doen of als er praktische onderhoudszaken zijn die je graag wilt meenemen.

Wat Versluis als vaste onderhoudspartner voor bestuurder Arjan Dorst betekent.

Lees het hier

Versluisgroep