Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Onderhoud

Slim werken staat centraal bij Versluis. Door slim en georganiseerd te werk te gaan, voorkomen wij verspilling op alle gebieden. Denk aan verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. Hiervoor hebben wij het product Slim onderhoud ontwikkeld. Het gehele onderhoudstraject kunt u met een gerust hart aan ons overlaten: van de voorbereiding en de aanbesteding tot de complete uitvoering. 

Slim onderhoud bij Versluis

Meerjarenonderhoudsplan

Om inzicht te krijgen in de staat van het gebouw en de nodige onderhoudswerkzaamheden, voeren onze bouwkundig adviseurs eerst een grondige inspectie uit op locatie. Tijdens deze inspectie bepalen we welk onderhoud noodzakelijk is en we stellen een meerjarenonderhoudsplan (MOP) op. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw wensen. Dankzij het onderhoudsplan weet u welk onderhoud wanneer noodzakelijk is. Ook geven we antwoord op de vraag of het onderhoud direct nodig is, of dat het schilderwerk of de dakbedekking bijvoorbeeld nog enkele jaren meekan. Dat noemen we letterlijk Slim onderhoud. 
 

Voordelen Slim onderhoud

Onderhoud vraagt aandacht. Daarom geven steeds meer opdrachtgevers – waaronder diverse schoolbesturen – alle onderhoudszaken uit handen aan Versluis. Indien gewenst begeleiden wij - na een inventarisatie van de staat van het gebouw en het nodige onderhoud – eveneens de uitvoering. Ook hierbij gaan wij slim en georganiseerd te werk. Dat levert voordelen op. En van deze voordelen, profiteert u. Welke voordelen dit zijn, zetten we hier voor u op een rij:
  1.  
  2. Gegarandeerd een vaste prijs: eventuele ontwerp- en uitvoeringsrisico’s zijn voor onze rekening.
  3. Gegarandeerd een scherpe prijs: door werkzaamheden in percelen op te splitsen en gelijksoortige werkzaamheden te clusteren kunnen we kwantumkorting geven. 
  4. Versluis kent de markt als geen ander: hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit én kunnen we slim inkopen.
  5. Duidelijke planning: het werk is gegarandeerd gereed binnen de vastgestelde tijd.
  6. Eén contactpersoon: persoonlijke betrokkenheid van één contactpersoon gedurende het gehele onderhoudsproject.
  7. Eén overeenkomst, één factuurstroom: de volledige projectadministratie wordt door Versluis georganiseerd.
  8. 24/7 bereikbaar: Versluis is dag en nacht bereikbaar. Eén telefoontje en we lossen het voor u op.
  9. Beloofd is beloofd: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.  
  10.  

 

Wat vinden onze opdrachtgevers van ons product Slim onderhoud? Bekijk het in onze bedrijfsvideo: