Planmatig onderhoud 22 basisscholen

Bouwmanagement en realisatie
Opdrachtgever:Stichting Jong Leren
Jaar: 2022 - heden

Sinds januari 2022 verzorgt Versluis het planmatig, preventief en dagelijks onderhoud voor de 22 basisscholen van scholenstichting Jong Leren. Middels onze Versluis Repair App en ons ontzorgingsmodel ontzorgen wij stichting Jong Leren volledig op gebied van onderhoud en kennen we de scholen goed waardoor we precies weten wanneer er groot onderhoud uitgevoerd moet worden. 

De dagelijkse onderhoudszaken & reparatieverzoeken worden door de scholen in onze Versluis Repair App gemeld. De meldingen worden direct door onze servicedesk opgepakt en het gebrek wordt vaak dezelfde dag nog opgelost. Zo zorgen we ervoor dat leerlingen en docenten zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: onderwijs. Groot en planmatig onderhoud vertalen wij slim in een aanbestedingsproces, waarbij wij de volledige voorbereiding en de begeleiding van de uitvoering verzorgen.
Naast het onderhoud voorzien wij stichting Jong Leren ook van advies op gebied van Onderwijshuisvesting en begeleiden wij diverse renovatie- & nieuwbouw trajecten.
 

Klik op een foto voor een vergroting