Planmatig onderhoud 6 scholen Educare

Bouwmanagement en realisatie
Opdrachtgever:Stichting Educare
Jaar: 2015
Stichting Educare biedt een veilig en stimulerend ontwikkelingsklimaat voor kinderen met speciale onderwijsbehoeften. Dit gebeurt in de vorm van speciaal basisonderwijs, onderwijs aan Zeer Moeilijk Lerende kinderen en Praktijkonderwijs. Het onderwijs wordt aangeboden op zes scholen in  Nunspeet, Harderwijk en Nijkerk.
 
De stichting heeft een eenkoppig bestuur met ondersteuning van een controller. Om het onderhoud aan de schoolgebouwen professioneel te laten plaatsvinden, is Versluis in de arm genomen. We hebben de opdracht gekregen het meerjarenonderhoud voor te bereiden en uit te voeren, inclusief de individuele wensen van de scholen.

Na grondige inspectie en het doornemen van de wensen heeft Versluis een technisch bestek opgesteld. Daarmee hebben we een aanbesteding gehouden onder vier aannemers, voor het onderhoud aan de zes schoollocaties. In overleg met EduCare heeft Versluis na bestudering van het aanbestedingsresultaat twee aannemers gecontracteerd voor de uitvoering.

Versluis heeft het werk aangestuurd en gecontroleerd. De werkzaamheden zijn in 2015 naar volle tevredenheid van de opdrachtgever gerealiseerd.


“Slim onderhoud van Versluis is de oplossing voor verantwoord onderhoud van onze scholen. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Lees hier de volledige tevredenheidsverklaring van EduCare voor dit project.
Klik op een foto voor een vergroting