Renovatie complex Merenwijk

Bewonersbegeleiding
Opdrachtgever:Heembouw
Jaar: 2015-2016
“De rustwoning was super! En het team zéér sociaal en meelevend! Aldus een van de huurders na een klant tevredenheidsonderzoek.
 
 In opdracht van woningcorporatie de Sleutels is eind 2014 de Versluisgroep samen met Heembouw in ketensamenwerkingsverband  gestart met het engineerings- en participatietraject om 87 woningen energiezuiniger, gezonder en comfortabeler te maken. Het project was extra uitdagend omdat de huurwoningen zich bevonden in een wijk met koopwoningen waarvan velen ook gecombineerd waren in één woonblok.  Het participatietraject was een succes wat halverwege 2015 leidde tot een draagvlak van 97% onder de huurders!! Gedurende uitvoering zijn we diverse uitdagingen tegen gekomen maar door een goede samenwerking tussen de uitvoering van Heembouw en onze bewonersbegeleiding hebben we dit goed opgelost.
 
Afgelopen voorjaar 2016 hebben we het project dan ook afgesloten met een mooi opleverfeest en is de bewonersbegeleiding van de Versluisgroep door de huurders beoordeeld met gemiddeld een 8,3! Een mooi cijfer van een intensief traject met een fijne samenwerking.  
Klik op een foto voor een vergroting