Renovatie OBS De Tamboerijn

Projectmanagement en directievoering
Opdrachtgever:Stichting Zonova
Jaar: 2018-2019
O.B.S De Tamboerijn is een school uit de jaren 80, met mooie grote lokalen en een prominente gebouwvorm. Het gebouw was zwaar verouderd en kwam in aanmerking voor grootschalige renovatie. Het gebouw is als BENG gebouw ontworpen, wat inhoudt dat het een Bijna Energie Neutraal Gebouw is. Met veel aandacht voor vloer-, dak- en gevelisolatie wordt daarnaast ook gebruik gemaakt van aardwarmte en PV panelen. 

De bouw is in januari 2019 gestart en medio oktober 2019 is het gerenoveerde gebouw weer opgeleverd aan de schooldirectie van de Tamboerijn. De ruim 500 leerlingen van de Tamboerijn waren tijdelijk gehuisvest in units. De bouw was in handen van Bouwbedrijf Meijvogel uit Katwijk met haar installateur De Wit Elektrotechniek uit Rijnsburg en Vink installatietechniek uit Roelofarendsveen. 

Versluis heeft voor dit project de gehele projectmanagement- en directievoering verzorgd. Daarnaast was Versluis de verhuiscoördinator van de tijdelijke huisvesting naar het nieuwe gebouw. Kortom de spil in het web!

 
Klik op een foto voor een vergroting