Slider 1
Slider 2
Slider 4
Slider 6
Slider 7
Slider 5
Slider 8
Slider 10
Slider 11
Slider 12
Slider 13
Slider 14
Slider 15

Repair-App

De Versluis Repair App is speciaal ontwikkeld voor het dagelijks onderhoud op scholen. Met een paar klikken meld je het probleem en Versluis doet de rest. Een kapotte ruit, een lekkage of een toilet dat niet doortrekt, voor slechts 15 euro per maand heb je daar geen omkijken meer naar. Via de app of de website meld je eenvoudig en snel het probleem en Versluis komt nog dezelfde dag in actie.

Reparaties

Reparaties zetten we uit bij onze eigen partners of die van de school. We houden rekening met lopende onderhoudscontracten. Onze partners zijn bijzonder waardevol, zeker wanneer de nood hoog is of bij bijzondere weersomstandigheden. We zijn 24/7 bereikbaar. Bij hoge prioriteit lossen we het probleem dezelfde dag of hooguit de volgende dag op. Voor een gebroken ruit treffen we bijvoorbeeld direct een noodvoorziening, ook al is het buiten kantooruren.

Tip

Heb je veel klussen liggen waar je maar niet aan toekomt, dan kun je deze na het afsluiten van het abonnement allemaal melden. Nog een voordeel: als Versluis ziet dat een school meerdere keren een melding doet van een lekkage aan het dak of een storing van de ketel, dan anticiperen we daar op en adviseren we een duurzame oplossing voor de lange termijn, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. Slim toch?


Ontdek hoe Versluis je al het werk uit handen neemt.