Team
Team
Team
Team
Team

Werken bij Versluis: elke dag fluitend naar je werk

Mensen: daar draait het om bij Versluis. We bieden een open en betrouwbare werkomgeving, waarin iedereen helemaal zichzelf kan zijn in een rol die bij hem of haar past. We kijken waar je goed in bent en welke bijdrage je kunt leveren aan ons bedrijf vanuit je eigen ik. Hierdoor ervaart iedereen bij Versluis een hoge mate van vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Dit vertaalt zich terug in het werkplezier. 
 
 
 
 
Versluisgroep
Mensgerichte organisatie
Jíj wordt gezien bij ons. We zoeken samen naar de beste combinatie tussen jouw persoonlijke wensen en de invulling van je functie. We hebben veel plezier met elkaar. In het werk en zeker ook daarbuiten. Werken bij Versluis is meer dan werk alleen!  
Versluisgroep
Inspirerend team
Inspirerend team - Je komt terecht in een leuk, inspirerend team waarop je kunt bouwen. De sfeer is open en professioneel. We geven elkaar positieve feedback en proberen op die manier de service naar onze klanten steeds te verbeteren. Plezier in je werk staat voorop omdat wij geloven dat plezier de kwaliteit ten goede komt. 
Versluisgroep
Lerende werkomgeving
Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien als je dat wilt. Er zijn diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden binnen Versluis. Als werkgever vinden we persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief belangrijk. Laat zien wat je in huis hebt en je krijgt alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. 
Ik merk dat de partners met wie we werken de aanpak vanuit onze kernwaarden waarderen en daarin meegaan. Wat je geeft, krijg je op die manier ook weer terug.
Albert versluis
Versluisgroep


Wil jij ook elke dag fluitend naar je werk, maar staat jouw droomvacature er niet tussen?
Stuur dan een open sollicitatie naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl
 

Onze vacatures

Junior projectleider