Werken bij Versluis:

elke dag fluitend naar je werk

 

Zie onze huidige vacatures Kom je werken bij Versluis dan kun je rekenen op deze drie beloften.

 • Inspirerend team
  Je komt terecht in een leuk en inspirerend team waarop je kunt bouwen. De sfeer is open en professioneel. We geven elkaar positieve feedback en proberen op die manier de service naar onze klanten steeds te verbeteren. Plezier in je werk staat voorop omdat wij geloven dat plezier de kwaliteit ten goede komt.
 • Groei door
  Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien als je dat wilt. Er zijn diverse scholings- en doorgroeimogelijkheden binnen Versluis. Als werkgever vinden we persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief belangrijk. Laat zien wat je in huis hebt en je krijgt alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen.
   
 • Mensgerichte werkgever
  Versluisgroep is een mensgerichte werkgever. Dit betekent dat we oog hebben voor jouw persoonlijke situatie. Wil je graag een dag thuis werken, of later beginnen? Dat is geen enkel probleem. In goed overleg, komen we er vast uit.  

Wil jij ook elke dag fluitend naar je werk, maar staat jouw droomvacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl