Ben jij die hele leuke junior-bewonersbegeleider met een groot hart voor mensen?

Dan zoeken we jou en wordt dit misschien wel jouw baan! 

Let maar op

Je voelt je direct thuis bij Versluis. In ons familiebedrijf vind je alleen maar leuke collega’s en gave bouwprojecten (nieuwbouw, onderhoud en renovatie) in de maatschappelijke sector. Je werkt hier op de manier die het beste bij jouw leven past. En er is alle ruimte voor ontwikkeling! Dus lees nog even verder…

Jij bent…

Opgewekt. Flexibel. Makkelijk in omgang en goed in luisteren. Je ziet de details, maar verliest het overzicht niet uit het oog. Problemen? Jij hebt het liever over uitdagingen. Jouw drive én je open manier van communiceren werken aanstekelijk bij je collega’s én bewoners. Zo bouw je elke dag aan vertrouwen bij onze opdrachtgevers maar natuurlijk ook de huurders. En als je een keer vastloopt – dat kan gebeuren – dan staan je Versluiscollega’s voor je klaar.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als junior bewonersbegeleider bij voornamelijk onderhouds- en renovatieprojecten van woningen. Wij helpen corporaties, aannemers, installateurs, dakdekkers en beleggers met het begeleiden van bewoners. Bij ons draait het niet alleen om de techniek. Wij zijn de Haarlemmerolie op een project, zowel in de keet als ver daarbuiten. Want alles wat je doet, doe je met aandacht voor elkaar. 
  • Veel samenwerken met collega’s, huurders en de opdrachtgever
  • Je zorgt voor de juiste informatie bij de bewoners voor, tijdens en na een project
  • Nog veel belangrijker: wij luisteren naar de bewoners. En met deze informatie proberen wij het plan nog beter te maken
  • Je werkt vanaf een bouwplaats ergens in de Randstad. Zo zijn ben je bereikbaar en benaderbaar voor de bewoners
  • Je werkt mee om Nederland een stukje duurzamer te maken. 

Dit vragen we van je

• Een afgeronde opleiding is wenselijk maar bij ons niet per se nodig. Wel zoeken wij iemand die op hoog niveau (zowel schriftelijk als mondeling) kan communiceren, met mensen kan omgaan, die het niet erg vindt om vroeg op te staan en af en toe even zijn of haar trots opzij kan zetten. Bij ons werken veel mensen uit bijvoorbeeld uit de horeca- en reissector. Klantgerichtheid staat altijd voorop waarbij wij onszelf niet uit het oog verliezen. 

• Met veel enthousiasme 32 uur per week instappen
• 100% JA zeggen tegen onze kernwaarden: Mensgericht, Slim, Ambitieus en Plezier: omdat deze ook bij jou passen!

Heb je nog geen ervaring als bewonersbegeleider? Dat is geen probleem, wij leiden je graag op. 
 

Dit mag je verwachten

Een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij bij Versluis ontzettend belangrijk. Structureel overwerken past niet in een mensgerichte organisatie, dus dat doen we niet. Bij ons krijg je de mogelijkheid om, binnen de kaders, op jouw manier invulling te geven aan je functie. In een open, professionele en vooral prettige werksfeer.

Zelfontwikkeling, ervaring opdoen en goede begeleiding: daar mag je op rekenen. En fouten maken… daar leren we allemaal van. We bieden je passende cursussen en trainingen aan, zowel op persoonlijk als op vaktechnisch vlak. Zo groei je als persoon én groei je mee met ons bedrijf. 

En tot slot (ook niet onbelangrijk):

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties
  • Een fonkelnieuwe iPhone plus laptop 
  • Meedelen in de winst van ons bedrijf (als het resultaat dat toelaat)
  • Een leaseauto 

Klinkt het leuk maar weet je nog niet zeker of het wat voor je is. Je kunt dan altijd bellen met Linda. Zij legt je graag uit wat de functie precies inhoudt. Haar telefoonnummer is 06 39 26 49 98.

Weet je zeker dat dit hetgeen is waar je naar op zoek bent. Stuur dan meteen je motivatiebrief en cv naar Linda van Tol via fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl.
 

Waar wacht je nog op…

Solliciteer