Junior projectmanager bouw (32-40 uur p/w)

Welkom…

Leuk dat je de moeite neemt om onze vacature door te lezen!  Misschien ben je op zoek omdat je het nu niet naar je zin hebt bij je huidige werkgever, of geen voldoening haalt uit je werk. 
Het kan ook zijn dat je op dit moment geen baan hebt, maar wel graag zou willen werken. Wat je reden ook is, fijn dat je deze eerste stap al hebt gezet.

We zijn erg benieuwd wat je van onze vacature vindt en of jij graag bij ons zou willen komen werken.

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Samenwerken in projectteams en voor opdrachtgevers die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen en er voor gaan

Wij zoeken mensen die vol energie zijn en met plezier willen samenwerken. Mensen die ‘aan’ gaan op mooie en uitdagende opdrachten en blije opdrachtgevers. 

En...?? Heb jij dezelfde ambities als wij? Dan ben jij degene die bij ons méér dan welkom is!


Junior projectmanager bouw (32-40 uur p/w)


Taken
Je werkt samen met je collega’s in teamverband aan nieuwbouw, onderhoud- en renovatieprojecten en hebt hierin een ondersteunende rol. Dat is fijn voor jou en fijn voor ons, want je krijgt van ons de vrijheid om op jouw eigen manier invulling te geven aan je functie en bijvoorbeeld zelf op zoek te gaan naar oplossingen. Het is een geruststellend gevoel dat wij jou met die vrijheid niet laten zwemmen, maar juist begeleiden en bijsturen.

Binnen ons bedrijf wordt je breed ingezet en dat maakt je werk heel afwisselend en uitdagend. 
De ene dag ben je bezig met het opstellen van een technische omschrijving en bijvoorbeeld het aanvragen en beoordelen van offertes.  Dat kan vanaf huis of vanaf je werkplek op kantoor. Gewoon op de plek die voor jou het prettigst is. 
  
En op een andere dag ben je onderweg en inspecteer je een aantal gebouwen of begeleid je de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. 

Natuurlijk hoort overleggen ook bij ons vak. Jij maakt korte bondige verslagen van de afspraken en bewaakt de uitvoering ervan. Je ondersteunt onze projectmanagers en directievoerders en neemt een belangrijk deel van hun werkzaamheden uit handen, zoals de communicatie (telefoon, e-mail en overleggen) met aannemers, leveranciers en opdrachtgevers.


Competenties en vaardigheden
Als junior projectmanager weet je mensen op de juiste wijze te benaderen. Je kunt goed luisteren en hebt het empathisch vermogen om je te verplaatsen in belangen van betrokken partijen. Je hebt oog voor detail maar verliest daarbij niet het overzicht en het belang van het grotere geheel uit het oog.

Door je plezier, inzet en openheid wek je vertrouwen bij zowel bij je collega’s als bij onze externe relaties, zoals aannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Je werkt gestructureerd en communiceert duidelijk en helder in woord en geschrift. Je bent gewend om buiten de bestaande kaders te denken waardoor je processen goed kunt sturen. Je bent integer, flexibel en oplossingsgericht.

Als je aan aantal jaren ervaring hebt in de bouwsector, bijvoorbeeld als werkvoorbereider, dan spreekt dat zeker in jouw voordeel. Wat we in ieder geval van jou vragen is dat je minimaal een bouwkundige hbo-opleiding succesvol hebt afgerond.


Wat wij je bieden
We bieden je een open, professionele en bovenal prettige werksfeer waarin je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Dat betekent dat je bij ons ook fouten mag maken. Daar kunnen we allemaal wat van leren en daardoor worden wij slimmer dan de rest.

Je krijgt bij ons voldoende tijd om je werk te kunnen doen. Structureel overwerken past niet in onze mensgerichte organisatie, waar een gezonde balans tussen werk en privé vanzelfsprekend is. 

Vanuit onze mensgerichte en slimme ambities, willen wij jou natuurlijk graag laten ontwikkelen. 
Je hebt tijd nodig om ervaring op te doen. Om jouw leerproces te versnellen bieden wij jou naast een goede begeleiding ook de mogelijkheid om passende trainingen en cursussen te volgen. 

We bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop en een auto van de zaak. De hoogte van jouw bruto maandsalaris is marktconform en is afhankelijk van je leeftijd, ervaring en competenties. En als ons bedrijfsresultaat het toestaat, deel je mee in de winst in de vorm van een eindejaarsuitkering.

Interesse?
Ben je al enthousiast geworden? Mail ons dan je motivatiebrief met CV t.n.v. Albert Versluis naar fluitendnaarjewerk@versluisgroep.nl. Geschikte kandidaten worden uitgenodigd om in een persoonlijk gesprek hun sollicitatie toe te lichten. We zien uit naar je reactie.
.