Medewerkers

Albert Versluis

Algemeen directeur

In 2002 heb ik mijn bedrijf opgericht. Sindsdien ben ik als directeur verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Ik hecht veel waarde aan het welzijn van mensen in het algemeen, en in het bijzonder voor de mensen waarvoor en met wie wij mogen werken. Projecten en processen verlopen optimaal als mensen in hun eigen kracht staan en worden gezet. Ik heb moeite met verspilling. Verspilling gaat altijd ten koste van iets anders, zoals bijvoorbeeld geld of aandacht. Plezier werkt aanstekelijk en heeft positieve invloed op het welzijn en de prestaties van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat professionaliteit en plezier het succes bepalen.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jan van Heiningen

Directeur

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Versluis. Vanuit de functie van bouwkundig adviseur ben ik doorgegroeid van projectmanager naar bedrijfsleider. Inmiddels ben ik directeur en richt ik mij op de organisatie en uitvoering van onze advieswerkzaamheden, de kwaliteit en financiën en het aansturen van de medewerkers. Het mooiste van mijn werk? Dat is dat ik collega’s kan helpen om hun werk op een plezierige manier naar een hoger niveau te kunnen brengen. Een niveau waarbij ze zelfstandig maximaal hun capaciteiten in kunnen zetten. Naast het helpen van collega’s, sta ik ook graag klaar voor mijn opdrachtgevers. Dat is de kroon op mijn werk: een tevreden opdrachtgever.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Margriet Helvensteijn

Office manager

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als office manager bij de Versluisgroep. Ik ben ondersteuner van Albert en Jan maar ook van een team kundige en gezellige collega's.  Een plezierige en mensgerichte samenwerking is voor mij erg belangrijk en dit sluit mooi aan bij de kernwaarden van de Versluisgroep.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jenny van Beek - van Nobelen

Administrateur

Sinds 1 maart 2019 ben ik bij de Versluisgroep werkzaam als administratief medewerker. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij een accountantskantoor,  ben ik de overgestapt naar het bedrijfsleven. Ik kende het bedrijf al en Albert en Jan hebben me een warm welkom gegeven.
Het bevalt het me goed om voor één bedrijf te werken. Ik ben volledig verantwoordelijk voor de financiële administratie,  waarbij ik periodiek verantwoording afleg aan Albert en Jan.
Door alles binnen het bedrijf op financieel gebied te verwerken, leer ik het bedrijf goed kennen en voel ik me betrokken bij de gehele organisatie.

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Daan Onderwater

Bouwkundig adviseur

Sinds 2016 ben ik bij de Versluisgroep werkzaam als bouwkundig adviseur. Ik regisseer graag werkzaamheden en projecten binnen de menselijke kant van de bouw. Ik krijg ontzettend veel energie van het opleveren van een mooi eindproduct, waarin alle wensen zijn verwerkt en waar de mensen tevreden over zijn. Ik hecht veel waarde aan de diversiteit van het vak en de mensen met wie ik mag werken. Dankzij die factoren beleef ik veel plezier aan mijn werk. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Michael Jonas

Bouwkundig adviseur

Ik ben sinds 2016 werkzaam bij Versluis als Bouwkundig Adviseur. In mijn rol als adviseur ben ik verantwoordelijk voor diverse bouwkundige werkzaamheden variërend van bouwbegeleiding, tekenwerk, opstellen en uitvoeren van meerjaren onderhoudsplannen en het “ontzorgen” van de opdrachtgever. De diversiteit van het werk is mijn drijfveer en geeft mij motivatie. Leergierigheid, punctualiteit en betrouwbaarheid zijn kenmerken die bij mij passen. Een goede werksfeer in het bedrijf onderling, maar ook goede relaties met opdrachtgevers, (onder)aannemers en overige partners, zorgen voor een optimaal bouwproces en plezier in het werk. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Wendy Ahrens-Goedemans

Bouwkundig adviseur

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij de Versluisgroep als bouwkundig adviseur. In dit bedrijf werd ik met open armen ontvangen en ga dan ook met veel plezier naar mijn werk. Plezier op kantoor is belangrijk, maar ook met de diverse partners en opdrachtgevers. Dit natuurlijk wel met het optimale resultaat van de wens. De activiteiten waar ik mij vooral mee bezig houd zijn de werkzaamheden rondom onderhoud en duurzaamheid. Deze onderwerpen zijn goed te combineren maar ook zeker los van elkaar toepasbaar. Maar ook het verzorgen van vergunning aanvragen, mogelijke subsidies en volledig ontzorgen van u als opdrachtgever.
Sinds juni 2018 mag ik mijzelf Solar Specialist noemen en begeleid daarmee het plaatsen van de zonnepanelen op diverse projecten. Waarmee kan ik u helpen? 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Rick Bader

Bouwkundig adviseur

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij de Versluisgroep. Als projectmanager beleef ik veel Plezier aan het samenbrengen van de juiste partijen die willen samenwerken naar een mooi eindproduct.
Een optimale samenwerking dat zorgt voor een tevreden opdrachtgever is voor mij altijd de Ambitie.

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Ramon van Dam

Bouwkundig adviseur

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Versluisgroep als bouwkundig adviseur. Na vele jaren aan de kant van de aannemer te hebben gestaan ondersteun ik nu de opdrachtgevers in alle vormen, iets wat veel voldoening geeft.
Bij Versluisgroep staat plezier hoog in het vaandel, terecht, want als je het naar je zin hebt presteer je beter. Fijn is ook dat je er nooit alleen voor staat, collega’s ondersteunen elkaar. De werkzaamheden lopen uiteen van technisch beheer tot het volledig coördineren en begeleiden van groot onderhoud en nieuwbouwprojecten. Uiteindelijk is de doelstelling bij elk project hetzelfde, een tevreden opdrachtgever.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Stephan Bekker

Bouwkundig adviseur

Ik ben sinds mei 2018 in dienst als bouwkundig adviseur met VvE’s als doelgroep. Jarenlang heb ik als interieurarchitect ontwerpen gemaakt, bouwbegeleiding gedaan en voor scholen, bedrijven en kantoren en VvE’s technisch beheer en onderhoud geregeld.
Het ontwarren van bouwkundige en esthetische knopen zijn voor mij een uitdaging, oplossingen verzinnen een bekroning. In harmonie natuurlijk met opdrachtgevers en in intensieve samenwerking met toeleveranciers, specialisten en de werklieden op locatie. Door voor elkaar klaar te staan kunnen wij goede resultaten bereiken, duurzame contacten opbouwen en elke keer opdrachtgevers tevreden stellen die vertrouwen hebben in een volgende vraagstelling. Door een ’open spirit’ bij het team van Versluis kunnen we ook bij elkaar terecht wat essentieel is om je elke dag in te zetten en voortdurend kwaliteit te leveren. 
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Wout Massée

Bouwkundig adviseur

Nadat ik mijn afstudeeronderzoek over VISI -en daarmee ook mijn studie HBO Bouwmanagement en Vastgoed studie- heb afgerond, ben ik gevraagd bij Versluis te blijven werken. Ik kan hier mijn opgedane kennis over VISI in de praktijk gaan brengen. 
Bij Versluis mag ik meewerken aan mooie projecten met verschillende opdrachtgevers en opdrachtnemers. Ik kan bij Versluis voldoende leren in een zeer prettige werksfeer.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Matthijs Boersma

Bouwkundig Juridisch medewerker

Bouwkunde en wet- en regelgeving gaan hand in hand, door de unieke combinatie van juridische én bouwkundige kennis maak ik mij sterk om juridische vraagstukken voor de opdrachtgever op te lossen. 
Het bouwproces gaat gepaard met vele juridische vragen en uitdagingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken betreffende bestemmingsplannen, contracten, opleveringsproblemen en omgevingsvergunningen. Met een helder advies, in begrijpelijke taal, helpen wij u inzicht te krijgen in de risico’s en mogelijkheden van uw project. Niet alleen bij een probleem of conflict, maar ook vooral preventief om deze problemen of conflicten te voorkomen. Een tijdig advies helpt u veel tijd, geld en energie te besparen.

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Een goed resultaat is het directe gevolg van plezier en ambitie. Met gezond verstand bedenken we slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen. Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Zakaria Aboulbarakat

Stagiair Bouwkunde

Sinds 31 augustus 2020 ben ik met veel enthousiasme begonnen als stagiair bij Versluis. Tijdens deze periode richt ik me op diverse bouwkundige werkzaamheden binnen verschillende projecten en leer ik iedere dag weer nieuwe dingen. Met mijn kritische en onafhankelijke denkwijze kijk ik met een frisse blik naar zaken. Door middel van goede relaties met onze partners zorgen wij voor een optimaal bouwproces.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Maikel van Kruistum

Afdelingsmanager Bewoners-communicatie

We zijn bij Versluisgroep bezig om niet alleen de grootste club met bewonersbegeleiders van Nederland te worden maar ook zeker de beste. Dit doen wij momenteel met 8 enthousiaste mensen die elke dag weer werken op het snijvlak van mensen en techniek.
 
Wij zijn momenteel goed bezig maar wij blijven elke dag weer op zoek naar nieuwe slimmigheden. Dingen die niet alleen ons werk makkelijker maken maar zeker ook om bewoners beter mee te nemen tijdens een onrustige periode in en om de woning.
 
Want ook al gaat bewonersbegeleiding voor een gedeelte om informeren, het gaat misschien nog meer om luisteren. Want hoe meer wij naar de bewoners luisteren, hoe beter wij invulling kunnen geven aan het project. Van te voren bedenken we al de antwoorden voor vragen die nog niet zijn gesteld. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Louise Aartman

Bouwkundig adv./bewonersbegeleider

Ik ben begin 2017 begonnen bij Versluisgroep als bouwkundig adviseur. Een mooi en warm bedrijf waar ik nog meer ga leren en groeien in het vak. Iedere opdracht is uniek, daarbij de openheid naar de klanten toe, is een fijne methode dat duidelijkheid, ruimte en rust geeft, bij beide partijen. Gecombineerd met mijn gedrevenheid, liefde voor gebouwen, creëer ik samen met de wensen van de klant een mooi en zorgvrij gebouw. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Joey Wiegman

Bewonersbegeleider

In december 2016 begonnen bij Versluisgroep als bewonersbegeleider.
Zeer ervaren in mijn vakgebied en trots om onderdeel uit te maken van de Versluisgroep. Ik kan hier de renovatieprojecten doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Momenteel is dit een mooi en ingrijpend renovatieproject in de Kinkerbuurt in Amsterdam. Daarnaast krijg ik de gelegenheid om mijzelf nog meer te ontwikkelen als mens én als professional. Voor mij de perfecte combinatie. Dit alles in een organisatie die staat als een huis met zeer vakkundige en gemotiveerde collega’s. 
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Pascal Blokhuijsen

Bewonersbegeleider

Kenmerkend voor mij is dat ik verzorgend ben ingesteld en altijd een luisterend oor kan en wil bieden. Als de personen in mijn directe omgeving, zowel klanten als collega’s, tevreden zijn dan ben ik dat ook. Het ontzorgen van mensen geeft mij veel voldoening en de waardering die daarvoor krijg geeft mij veel energie. Als bewonersbegeleider beteken je daadwerkelijk iets voor iemand in een vaak hectische en ingrijpende periode.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Julie de Kruif

Bewonersbegeleider

Een aantal jaren geleden heb ik in opdracht van diverse woningcorporaties als projectconsulente gewerkt. Met deze ervaring ben ik wederom als bewonersbegeleider bij Versluisgroep aan de slag.
Mijn uitdaging in dit werk is om met het één op één contact met bewoners te zorgen dat zij vóór en tijdens renovatie- of groot onderhoudswerkzaamheden worden ontzorgd. De impact is vaak behoorlijk en wordt onderschat. Door ook duidelijk over te brengen wat hen te wachten staat en wat er van hen verlangd wordt, wil ik er tevens voor zorgen dat de aannemer zo goed mogelijk het werk in en rondom de woningen kan uitvoeren. Als zowel opdrachtgever als bewoner blij en tevreden zijn met het eindresultaat dan is mijn doel bereikt.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Birsen Bölükbas

Bewonersbegeleider

Vol enthousiasme ben ik sinds juni 2018 van start gegaan bij Versluisgroep als bewonersbegeleider. Ruim 13 jaar heb ik gewerkt bij 2 grote woningcorporaties in diverse functies. Aansluitend de laatste 7 jaren  een eigen restaurant gerund in Utrecht.  Al zoekende naar een mooi bedrijf waarbij ik mijn ondernemersvaardigheden met het sociale kon combineren,  stuitte ik op de Versluisgroep. Wat een leuk bedrijf met fijne mensen. Mensgericht, ambitieus, slim en vooral ook op een plezierige manier je werk doen. Dat is de sleutel van het succes, waarbij ik mij goed in kon vinden.  Mijn voornaamste bijdrage aan het geheel zal ook ontzorgen zijn, zonder het zakelijke uit het oog te verliezen.  

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jacqueline de Jong-Onos

Bewonersbegeleider

Met veel plezier werk ik als bewonersbegeleider bij Versluisgroep. 
Mensgericht, slim en ambitieus, daar voel ik mij prettig bij.
Van 1998 tot 2017 heb ik gewerkt bij een woningcorporatie. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van herstructureringsprojecten en het betrekken en informeren van bewoners. Mijn hart ligt bij de individuele bewonersbegeleiding. Hierin heb ik mij in 2018 verder ontwikkeld. Als mensenmens vind ik het fijn als ik iets voor een ander kan betekenen. Een project is voor mij geslaagd als de planning is gehaald en alle betrokkenen tevreden zijn. 
Graag zet ik mijn vaardigheden en ervaring in om het verschil te maken!

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Rianne Avink

Bewonersbegeleider

Dienstverlening en klantvriendelijk staan bij mij hoog in het vaandel. 
Ik heb oog voor detail en vind het leuk om hier aandacht aan te geven, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. 
Bij de VersluisGroep is eigen inbreng belangrijk; ik mag zelf bepalen hoe ik de mensen benader; een "eigen draai" ergens aan geven is wat het persoonlijk maakt. 
Een positieve instelling, luisterend oor en proactief reageren zijn eigenschappen die in mijn aard zitten en die ik de afgelopen 9 jaar sterk heb ontwikkeld met het werken als receptioniste in een hotel. 
Ik voel me als een vis in het water in de functie als tussenpersoon en aanspreekpunt. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Marco Balm

Bewonersbegeleider

Gemeende persoonlijke aandacht, waarbij de bewoner zich gehoord en op zijn gemak voelt.  Dat is waar ik voor ga. Draagvlak hoort men immers te creëren en niet op te halen.  Verder zorg ik een goede sfeer tussen bewoner, aannemer en eindklant. Mijn levenservaring, mensenkennis en communicatievaardigheden kan ik in de diverse projecten goed gebruiken. Met een hechte groep collega’s en het uitwisselen van ideeën en ervaringen maken we elkaar beter. Dit is niet alleen goed voor Versluis, maar uiteindelijk ook goed mijzelf en voor de klant.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Linda van Tol

Bewonersbegeleider

Na 17 jaar met veel plezier als Verhuurmakelaar te hebben gewerkt bij een woningcorporatie, was het tijd voor verandering. Ik wilde meer vrijheid hebben in dat waar ik goed in bent: het regelen, ondersteunen en ontzorgen van mensen. Als bewonersbegeleider bij Versluis heb ik die vrijheid en is ieder project weer een nieuwe uitdaging op een nieuwe plek met nieuwe bewoners. Dat maakt het leuk en afwisselend. De mooie reacties die ik krijg door mijn persoonlijke benadering, positief en met de nodige humor, maken mijn werk heel waardevol.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Esmée Schavemaker

Bewonersbegeleider

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche, heb ik de keuze gemaakt om hier uit te stappen. Ik wilde een nieuwe uitdaging, maar waarbij ik wel in contact blijf met mensen en diensten kan verlenen. Ik vind het fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen, een luisterend oor te kunnen bieden, maar ik vind het ook erg leuk om problemen om te lossen. Mensen die mij kennen zullen mij omschrijven als; sociaal, oplossingsgericht en meedenkend. Zelfs in de Corona-crisis biedt Versluisgroep mij een mooie kans aan om de reisbranche te verlaten. Dit zegt al erg veel over de werkgever.
Sinds eind april 2020 ben ik begonnen als bewonersbegeleidster. Je wordt met open armen ontvangen, zowel op kantoor als op de projecten. Ik ben er van overtuigd dat ik op zowel persoonlijk vlak, als werk gerelateerd nog veel kan leren bij Versluisgroep.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Brigitte Blok

Bewonersbegeleider

Na jarenlang bij een woningcorporatie als verhuurmakelaar en medewerker voor sloop-, transformatie en herhuisvestingsprojecten werkzaam te zijn geweest, de keuze gemaakt om als bewonersbegeleider verder te gaan. De opgedane ervaring, mensenkennis en vaardigheden in de voorgaande functies komen hierbij goed van pas.

De werkzaamheden aan een woning zijn voor veel bewoners enorm ingrijpend, je komt letterlijk en figuurlijk aan het dak boven hun hoofd. Niet iedereen ziet dat direct zitten, de impact wordt vaak onderschat. Je kunt in deze periode voor mensen veel betekenen. Het ontzorgen, bieden van een luisterend oor en samen oplossingen zoeken waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.  Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal te vertellen, daar ligt de sleutel tot samenwerking en verbinding. Geen dag als bewonersbegeleider is het zelfde. Als het project binnen de planning gehaald wordt, iedereen is tevreden dan geeft dat een goed gevoel.

Versluis voelt voor mij als een warm bad. Ben er niet alleen met open armen ontvangen ze kunnen ook bieden wat ik belangrijk vind. Mensgericht, ambitieus en creativiteit zijn voor mij factoren om werkplezier te hebben. Laten ze dat werkplezier nou ook nog eens hoog in het vaandel hebben staan! Ik kijk uit naar vele mooie, leuke projecten via Versluis.

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »