Medewerkers

Albert Versluis

Algemeen directeur

In 2002 heb ik mijn bedrijf opgericht. Sindsdien ben ik als directeur verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering. Ik hecht veel waarde aan het welzijn van mensen in het algemeen, en in het bijzonder voor de mensen waarvoor en met wie wij mogen werken. Projecten en processen verlopen optimaal als mensen in hun eigen kracht staan en worden gezet. Ik heb moeite met verspilling. Verspilling gaat altijd ten koste van iets anders, zoals bijvoorbeeld geld of aandacht. Plezier werkt aanstekelijk en heeft positieve invloed op het welzijn en de prestaties van mensen. Ik ben ervan overtuigd dat professionaliteit en plezier het succes bepalen.

Meer weten over Albert?
Bouwen aan balans
Versluis steekt Brikkies in het nieuw
Hoopvolle toekomst dankzij Versluisgroep
En nu... even helemaal niets!
Versluisgroep staat op voor maatschappelijk erfgoed en komt met plan Ruïne van Teylingen
Mensgericht is wat Albert Versluis drijft
Kernwaarden van Versluisgroep zijn de basis van het succes

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jan van Heiningen

Directeur

Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Versluis. Vanuit de functie van bouwkundig adviseur ben ik doorgegroeid van projectmanager naar bedrijfsleider. Inmiddels ben ik directeur en richt ik mij op de organisatie en uitvoering van onze advieswerkzaamheden, de kwaliteit en financiën en het aansturen van de medewerkers. Het mooiste van mijn werk? Dat is dat ik collega’s kan helpen om hun werk op een plezierige manier naar een hoger niveau te kunnen brengen. Een niveau waarbij ze zelfstandig maximaal hun capaciteiten in kunnen zetten. Naast het helpen van collega’s, sta ik ook graag klaar voor mijn opdrachtgevers. Dat is de kroon op mijn werk: een tevreden opdrachtgever.

Meer weten over Jan?
En nu... even helemaal niets!
Alsof je lesgeeft in de buitenlucht
Bespaar duizenden euro's op je duurzaamheidsproject met de juiste timing
Tips voor het besparen op onderhoudskosten
Kernwaarden van Versluisgroep zijn de basis van het succes

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Maikel van Kruistum

Afdelingsmanager Bewoners-communicatie

We zijn bij Versluisgroep bezig om niet alleen de grootste club met bewonersbegeleiders van Nederland te worden maar ook zeker de beste. Dit doen wij momenteel met 16 enthousiaste mensen die elke dag weer werken op het snijvlak van mensen en techniek.
 
Wij zijn momenteel goed bezig maar wij blijven elke dag weer op zoek naar nieuwe slimmigheden. Dingen die niet alleen ons werk makkelijker maken maar zeker ook om bewoners beter mee te nemen tijdens een onrustige periode in en om de woning.
 
Want ook al gaat bewonersbegeleiding voor een gedeelte om informeren, het gaat misschien nog meer om luisteren. Want hoe meer wij naar de bewoners luisteren, hoe beter wij invulling kunnen geven aan het project. Van te voren bedenken we al de antwoorden voor vragen die nog niet zijn gesteld. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Daan Onderwater

Afdelingsmanager Projecten

Sinds 2016 ben ik bij de Versluisgroep werkzaam als bouwkundig adviseur. Ik regisseer graag werkzaamheden en projecten binnen de menselijke kant van de bouw. Ik krijg ontzettend veel energie van het opleveren van een mooi eindproduct, waarin alle wensen zijn verwerkt en waar de mensen tevreden over zijn. Ik hecht veel waarde aan de diversiteit van het vak en de mensen met wie ik mag werken. Dankzij die factoren beleef ik veel plezier aan mijn werk. 

Meer weten over Daan?
Hoe we de jonge generatie voorbereiden op de toekomst
Door passend onderwijs op zoek naar uitbouwmogelijkheden
Nieuwbouw of renovatie: wat is de beste keus?

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Margriet Helvensteijn

Office manager

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam als office manager bij de Versluisgroep. Ik ben ondersteuner van Albert en Jan maar ook van een team kundige en gezellige collega's.  Een plezierige en mensgerichte samenwerking is voor mij erg belangrijk en dit sluit mooi aan bij de kernwaarden van de Versluisgroep.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jenny van Beek - van Nobelen

Administrateur

Sinds 1 maart 2019 ben ik bij de Versluisgroep werkzaam als administratief medewerker. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij een accountantskantoor, ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven. Ik kende het bedrijf al en Albert en Jan hebben me een warm welkom gegeven.
Het bevalt het me goed om voor één bedrijf te werken. Ik ben volledig verantwoordelijk voor de financiële administratie, waarbij ik periodiek verantwoording afleg aan Albert en Jan.
Door alles binnen het bedrijf op financieel gebied te verwerken, leer ik het bedrijf goed kennen en voel ik me betrokken bij de gehele organisatie.

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Linda van Tol

Teamleider Bewonersbegeleiding

Na 17 jaar met veel plezier als Verhuurmakelaar te hebben gewerkt bij een woningcorporatie, was het tijd voor verandering. Ik wilde meer vrijheid hebben in dat waar ik goed in bent: het regelen, ondersteunen en ontzorgen van mensen. Als bewonersbegeleider bij Versluis heb ik die vrijheid en is ieder project weer een nieuwe uitdaging op een nieuwe plek met nieuwe bewoners. Dat maakt het leuk en afwisselend. De mooie reacties die ik krijg door mijn persoonlijke benadering, positief en met de nodige humor, maken mijn werk heel waardevol.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Pascal Blokhuijsen

Bewonersbegeleider

Kenmerkend voor mij is dat ik verzorgend ben ingesteld en altijd een luisterend oor kan en wil bieden. Als de personen in mijn directe omgeving, zowel klanten als collega’s, tevreden zijn dan ben ik dat ook. Het ontzorgen van mensen geeft mij veel voldoening en de waardering die daarvoor krijg geeft mij veel energie. Als bewonersbegeleider beteken je daadwerkelijk iets voor iemand in een vaak hectische en ingrijpende periode.

Meer weten over Pascal?
Mensgericht werken: óók tijdens corona

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Manon Janssen

Bewonersbegeleider

Per februari ben ik het team van bewonersbegeleiders komen versterken. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de commerciële- en culturele sector heb ik de overstap naar de Versluisgroep gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat mijn opgedane kennis en ervaring ook in deze branche van toegevoegde waarde zal zijn. Het ontzorgen van bewoners gedurende de voorbereiding en uitvoering van renovatie- of onderhoudstrajecten is mij op het lijf geschreven. Ik vind het belangrijk om alles tot in de puntjes te regelen, heb oog voor detail en denk graag in oplossingen in plaats van problemen. Met mijn positieve houding en luisterend oor zorg ik voor een goede samenwerking tussen de verschillende partijen. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Matthijs Boersma

Bouwkundig Juridisch medewerker

Bouwkunde en wet- en regelgeving gaan hand in hand, door de unieke combinatie van juridische én bouwkundige kennis maak ik mij sterk om juridische vraagstukken voor de opdrachtgever op te lossen. 
Het bouwproces gaat gepaard met vele juridische vragen en uitdagingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken betreffende bestemmingsplannen, contracten, opleveringsproblemen en omgevingsvergunningen. Met een helder advies, in begrijpelijke taal, helpen wij u inzicht te krijgen in de risico’s en mogelijkheden van uw project. Niet alleen bij een probleem of conflict, maar ook vooral preventief om deze problemen of conflicten te voorkomen. Een tijdig advies helpt u veel tijd, geld en energie te besparen.

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Een goed resultaat is het directe gevolg van plezier en ambitie. Met gezond verstand bedenken we slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen. Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Wendy Ahrens-Goedemans

Bouwkundig adviseur

Ik ben sinds 2017 werkzaam bij de Versluisgroep als bouwkundig adviseur. In dit bedrijf werd ik met open armen ontvangen en ga dan ook met veel plezier naar mijn werk. Plezier op kantoor is belangrijk, maar ook met de diverse partners en opdrachtgevers. Dit natuurlijk wel met het optimale resultaat van de wens. De activiteiten waar ik mij vooral mee bezig houd zijn de werkzaamheden rondom onderhoud en duurzaamheid. Deze onderwerpen zijn goed te combineren maar ook zeker los van elkaar toepasbaar. Maar ook het verzorgen van vergunning aanvragen, mogelijke subsidies en volledig ontzorgen van u als opdrachtgever.
Sinds juni 2018 mag ik mijzelf Solar Specialist noemen en begeleid daarmee het plaatsen van de zonnepanelen op diverse projecten. Waarmee kan ik u helpen? 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Birsen Bölükbas

Bewonersbegeleider

Vol enthousiasme ben ik sinds juni 2018 van start gegaan bij Versluisgroep als bewonersbegeleider. Ruim 13 jaar heb ik gewerkt bij 2 grote woningcorporaties in diverse functies. Aansluitend de laatste 7 jaren  een eigen restaurant gerund in Utrecht.  Al zoekende naar een mooi bedrijf waarbij ik mijn ondernemersvaardigheden met het sociale kon combineren,  stuitte ik op de Versluisgroep. Wat een leuk bedrijf met fijne mensen. Mensgericht, ambitieus, slim en vooral ook op een plezierige manier je werk doen. Dat is de sleutel van het succes, waarbij ik mij goed in kon vinden.  Mijn voornaamste bijdrage aan het geheel zal ook ontzorgen zijn, zonder het zakelijke uit het oog te verliezen.  

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Wout Massée

Bouwkundig adviseur

Nadat ik mijn afstudeeronderzoek over VISI -en daarmee ook mijn studie HBO Bouwmanagement en Vastgoed studie- heb afgerond, ben ik gevraagd bij Versluis te blijven werken. Ik kan hier mijn opgedane kennis over VISI in de praktijk gaan brengen. 
Bij Versluis mag ik meewerken aan mooie projecten met verschillende opdrachtgevers en opdrachtnemers. Ik kan bij Versluis voldoende leren in een zeer prettige werksfeer.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Nathalie van der Sterren

Bouwkundig Adviseur

In 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan bij Versluisgroep als bouwkundig adviseur. Ik ben afgestudeerd als interieurarchitect en heb de afgelopen jaren als ontwerper gewerkt. Ik ontdekte dat mijn passie en kracht vooral ligt bij de projectmanagement en dat ik niet zozeer de behoefte heb om zelf te ontwerpen. Mezelf vastbijten in een project, het traject volgens planning aansturen en op het juiste moment realiseren, daar krijg ik energie van. 
Ik voel mij erg thuis bij Versluisgroep. Dit is een club mensen waar je niet alleen mee werkt, maar waar je ook veel plezier mee hebt en dat vind ik erg belangrijk. En daar sluiten de kernwaardes van Versluis goed bij aan.
 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Rianne Avink

Bewonersbegeleider

Dienstverlening en klantvriendelijk staan bij mij hoog in het vaandel. 
Ik heb oog voor detail en vind het leuk om hier aandacht aan te geven, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. 
Bij de VersluisGroep is eigen inbreng belangrijk; ik mag zelf bepalen hoe ik de mensen benader; een "eigen draai" ergens aan geven is wat het persoonlijk maakt. 
Een positieve instelling, luisterend oor en proactief reageren zijn eigenschappen die in mijn aard zitten en die ik de afgelopen 9 jaar sterk heb ontwikkeld met het werken als receptioniste in een hotel. 
Ik voel me als een vis in het water in de functie als tussenpersoon en aanspreekpunt. 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Lieke Bouwman

Bouwkundig Adviseur

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij de Versluisgroep. De kernwaarden van deze organisatie spreken mij erg aan en passen bij mijn persoonlijkheid. Binnen mijn functie als bouwkundig adviseur hou ik mij voornamelijk bezig met projectbegeleiding van A tot Z. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn vorige functies binnen de makelaardij en bij een woningcorporatie komen hierbij goed van pas. Het feit dat ik bij het gehele traject betrokken ben is voor mij van grote meerwaarde en dat geeft extra veel voldoening zodra een project is opgeleverd naar wens van de opdrachtgever. 


 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Esmée Kingma - Schavemaker

Bewonersbegeleider

Na 7 jaar werkzaam te zijn geweest in de reisbranche, heb ik de keuze gemaakt om hier uit te stappen. Ik wilde een nieuwe uitdaging, maar waarbij ik wel in contact blijf met mensen en diensten kan verlenen. Ik vind het fijn om iets voor iemand te kunnen betekenen, een luisterend oor te kunnen bieden, maar ik vind het ook erg leuk om problemen om te lossen. Mensen die mij kennen zullen mij omschrijven als; sociaal, oplossingsgericht en meedenkend. Zelfs in de Corona-crisis biedt Versluisgroep mij een mooie kans aan om de reisbranche te verlaten. Dit zegt al erg veel over de werkgever.
Sinds eind april 2020 ben ik begonnen als bewonersbegeleidster. Je wordt met open armen ontvangen, zowel op kantoor als op de projecten. Ik ben er van overtuigd dat ik op zowel persoonlijk vlak, als werk gerelateerd nog veel kan leren bij Versluisgroep.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Ramon van Dam

Bouwkundig adviseur

Sinds maart 2018 ben ik werkzaam bij Versluisgroep als bouwkundig adviseur. Na vele jaren aan de kant van de aannemer te hebben gestaan ondersteun ik nu de opdrachtgevers in alle vormen, iets wat veel voldoening geeft.
Bij Versluisgroep staat plezier hoog in het vaandel, terecht, want als je het naar je zin hebt presteer je beter. Fijn is ook dat je er nooit alleen voor staat, collega’s ondersteunen elkaar. De werkzaamheden lopen uiteen van technisch beheer tot het volledig coördineren en begeleiden van groot onderhoud en nieuwbouwprojecten. Uiteindelijk is de doelstelling bij elk project hetzelfde, een tevreden opdrachtgever.

Meer weten over Ramon?
Onderhoud zonder administratieve rompslomp

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Jacqueline de Jong-Onos

Bewonersbegeleider

Met veel plezier werk ik als bewonersbegeleider bij Versluisgroep. 
Mensgericht, slim en ambitieus, daar voel ik mij prettig bij.
Van 1998 tot 2017 heb ik gewerkt bij een woningcorporatie. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan bij de ontwikkeling van herstructureringsprojecten en het betrekken en informeren van bewoners. Mijn hart ligt bij de individuele bewonersbegeleiding. Hierin heb ik mij in 2018 verder ontwikkeld. Als mensenmens vind ik het fijn als ik iets voor een ander kan betekenen. Een project is voor mij geslaagd als de planning is gehaald en alle betrokkenen tevreden zijn. 
Graag zet ik mijn vaardigheden en ervaring in om het verschil te maken!

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Erwin Wielink

Bouwkundig Adviseur

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als technisch manager binnen het commerciële vastgoed heb ik kennis en ervaring op kunnen doen op het gebied van het beheren van gebouwen en het coördineren van (ver-)bouwprojecten. Binnen Versluisgroep kan ik deze kennis en ervaring op een plezierige manier combineren met mijn passie voor het verduurzamen van de bebouwde wereld. 
Met enthousiasme opdrachtgevers ondersteunen, adviseren en ontlasten in verscheidene nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten is waar ik energie van krijg.
 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Brigitte Blok

Bewonersbegeleider

Na jarenlang bij een woningcorporatie als verhuurmakelaar en medewerker voor sloop-, transformatie en herhuisvestingsprojecten werkzaam te zijn geweest, de keuze gemaakt om als bewonersbegeleider verder te gaan. De opgedane ervaring, mensenkennis en vaardigheden in de voorgaande functies komen hierbij goed van pas.

De werkzaamheden aan een woning zijn voor veel bewoners enorm ingrijpend, je komt letterlijk en figuurlijk aan het dak boven hun hoofd. Niet iedereen ziet dat direct zitten, de impact wordt vaak onderschat. Je kunt in deze periode voor mensen veel betekenen. Het ontzorgen, bieden van een luisterend oor en samen oplossingen zoeken waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.  Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal te vertellen, daar ligt de sleutel tot samenwerking en verbinding. Geen dag als bewonersbegeleider is het zelfde. Als het project binnen de planning gehaald wordt, iedereen is tevreden dan geeft dat een goed gevoel.

Versluis voelt voor mij als een warm bad. Ben er niet alleen met open armen ontvangen ze kunnen ook bieden wat ik belangrijk vind. Mensgericht, ambitieus en creativiteit zijn voor mij factoren om werkplezier te hebben. Laten ze dat werkplezier nou ook nog eens hoog in het vaandel hebben staan! Ik kijk uit naar vele mooie, leuke projecten via Versluis.

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Joey Wiegman

Bewonersbegeleider

In december 2016 begonnen bij Versluisgroep als bewonersbegeleider.
Zeer ervaren in mijn vakgebied en trots om onderdeel uit te maken van de Versluisgroep. Ik kan hier de renovatieprojecten doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Momenteel is dit een mooi en ingrijpend renovatieproject in de Kinkerbuurt in Amsterdam. Daarnaast krijg ik de gelegenheid om mijzelf nog meer te ontwikkelen als mens én als professional. Voor mij de perfecte combinatie. Dit alles in een organisatie die staat als een huis met zeer vakkundige en gemotiveerde collega’s. 
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Romana Vujica

Bewonersbegeleider

In mei 2021 ben ik begonnen bij Versluisgroep als bewonersbegeleider. 
Ik heb twintig jaar ervaring opgedaan bij diverse Amsterdamse corporaties in verschillende functies en heb veel renovatie- en nieuwbouw projecten mogen begeleiden. Nu ben ik blij om onderdeel te zijn van Versluisgroep.
Iedere keer zoeken naar nieuwe manieren om te communiceren en wensen van bewoners in kaart te brengen zonder valse verwachtingen te wekken, dat is mijn uitdaging. 
Op een prettige manier samenwerken met opdrachtgevers, bewoners en collega’s geeft mij plezier in mijn werk. 
 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Danique Abbink - van Velzen

Bouwkundig adviseur

Sinds 2021 ben ik werkzaam als Bouwkundig Adviseur bij de Versluisgroep.  Als Bouwkundig Adviseur heb ik diverse werkzaamheden, zoals het ondersteunen van nieuwbouwprojecten, renovaties en onderhoud. Het leuke aan de werkzaamheden is dat je altijd als team, samen met je collega’s maar ook met de klant, toewerkt naar een mooi eindresultaat waar iedereen tevreden en blij van wordt. De werksfeer van Versluis sluit hier goed op aan en draag ik ook graag over. Zet u samen met ons de schouders eronder?

Meer weten over Danique?
Renovatie of nieuwbouw, that's the question

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Marco Balm

Bewonersbegeleider

Gemeende persoonlijke aandacht, waarbij de bewoner zich gehoord en op zijn gemak voelt.  Dat is waar ik voor ga. Draagvlak hoort men immers te creëren en niet op te halen.  Verder zorg ik een goede sfeer tussen bewoner, aannemer en eindklant. Mijn levenservaring, mensenkennis en communicatievaardigheden kan ik in de diverse projecten goed gebruiken. Met een hechte groep collega’s en het uitwisselen van ideeën en ervaringen maken we elkaar beter. Dit is niet alleen goed voor Versluis, maar uiteindelijk ook goed mijzelf en voor de klant.
 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Julie de Kruif

Bewonersbegeleider

Een aantal jaren geleden heb ik in opdracht van diverse woningcorporaties als projectconsulente gewerkt. Met deze ervaring ben ik wederom als bewonersbegeleider bij Versluisgroep aan de slag.
Mijn uitdaging in dit werk is om met het één op één contact met bewoners te zorgen dat zij vóór en tijdens renovatie- of groot onderhoudswerkzaamheden worden ontzorgd. De impact is vaak behoorlijk en wordt onderschat. Door ook duidelijk over te brengen wat hen te wachten staat en wat er van hen verlangd wordt, wil ik er tevens voor zorgen dat de aannemer zo goed mogelijk het werk in en rondom de woningen kan uitvoeren. Als zowel opdrachtgever als bewoner blij en tevreden zijn met het eindresultaat dan is mijn doel bereikt.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Katja van Dijk

Bewonersbegeleider

Per januari 2021 ben ik gestart bij Versluisgroep als bewonersbegeleider. Na 15 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben wilde ik graag nog iets anders doen. Ik zocht een baan waarbij ik elke dag fluitend naar mijn werk ga. Een baan waarin ik mijn bouwkundige kennis kan gebruiken. Een baan waarin ik een toegevoegde waarde kan zijn voor bewoners en opdrachtgevers. Een baan waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Deze baan vond ik bij Versluisgroep.

Als bewonersbegeleider is het cruciaal om bewoners goed voor te lichten, te overtuigen, met ze mee te denken en hen te betrekken bij de plannen. De bewoners hebben vaak niet om de werkzaamheden gevraagd. De werkzaamheden gaan nu eenmaal gepaard met overlast. Als bewonersbegeleider is het je taak om je in te leven in de bewoner en rekening te houden met zijn of haar emoties en gevoelens, maar ook met zijn of haar woonsituatie. Medewerking van bewoners is een vereiste voor het slagen van renovatie/verduurzamingsprojecten.

Inmiddels werk ik met veel enthousiasme en veel plezier bij Versluisgroep. Een fijne organisatie met een leuke club collega’s. Ik hoop hier nog veel mooie projecten te kunnen begeleiden

 

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Thimo de Fuijk

Bouwkundig medewerker

Februari 2021 ben ik mijn stageperiode bij Versluisgroep gestart. Ik zal hier het komende half jaar, samen met mijn begeleider Daan Onderwater, adviezen geven bij diverse projecten. Ik kijk er ontzettend naar uit, om na een jaar thuis gewerkt te hebben, lekker aan de slag te gaan met de leuke collega’s van Versluisgroep en heel veel te kunnen leren.

0252 34 36 40
 
Lees meer »

Tom Dijkers

Stagiair Bouwkunde

Augustus 2021 start ik als stagiair bouwkunde bij Versluisgroep B.V. en hoop ik samen met mijn stagebegeleider Daan Onderwater veel te kunnen leren op het gebied van projectmanagement. Na 1,5 jaar thuis werken heb  ik nóg veel meer zin om mijn stage hier te volgen, met leuke collega’s te werken en toffe projecten te voorzien van bouwkundig advies. 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Jan van Heiningen sr.

Bouwkundig adviseur

Na 50 jaar ervaring bij een aannemer heb ik na mijn pensionering met mijn zoon afgesproken, zo mogelijk diverse werkzaamheden voor Versluis te willen verrichten.
Ik heb ervaring met kwaliteit en veiligheid beheersing in de bouw en met het maken van vooropnames ( foto’s en rapportages van belendingen voor aanvang van sloop- en nieuwbouwprojecten). 
Ik vind het ook leuk om samen met mijn zoon oplossingen te bedenken voor het oplossen van klachten en problemen.
 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Astrid van Horck

Bewonersbegeleider

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam als bewonersbegeleider bij de Versluisgroep. Een enthousiaste en deskundige club mensen! Fluitend naar je werk!
Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik aan de slag als bewonersbegeleider. Bij groot onderhoud of renovatie van projecten is mijn streven net het verschil te maken voor de opdrachtgever en voor de bewoners. Dit doe ik door te luisteren, te informeren, te betrekken, en de bewoners mee te nemen in de werkzaamheden en te ontzorgen daar waar kan. Op deze wijze gaat ook de bewoner, uiteindelijk, weer fluitend naar zijn huis!

 

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Sanne Kastelein

Bewonersbegeleider/Bouwkundig Adv.

Na mijn studie HBO Bouwkunde ben ik aan de slag gegaan bij een nieuwbouw aannemer. Na anderhalf jaar hier gewerkt te hebben, kwam ik erachter dat ik iets miste en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Versluis krijg ik de kans om de mens te combineren met bouwen. Ik ben werkzaam als bouwkundig adviseur en bewonersbegeleider. De afwisseling in projecten en werkzaamheden geven mij energie en zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »

Patricia Vermeegen

Bewonersbegeleider

Na ruim 8 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben wilde ik graag een baan waar ik echt het verschil zou kunnen maken. Ik ben een behoorlijke regelaar en hou van persoonlijk contact. Bewoners begeleiden en ontzorgen tijdens een vaak ingrijpend project en zorgen dat de communicatie met de opdrachtgever naar tevredenheid verloopt is mijn doel. Per juni 2022 ben ik gestart als bewonersbegeleider bij Versluisgroep. Een fijne werkgever die betrokken en enthousiast is!

0252 - 34 36 40
 
Lees meer »