Medewerkers

Brigitte Blok

Brigitte Blok

Bewonersbegeleider

 info@versluisgroep.nl

 0252 34 36 40


Na jarenlang bij een woningcorporatie als verhuurmakelaar en medewerker voor sloop-, transformatie en herhuisvestingsprojecten werkzaam te zijn geweest, de keuze gemaakt om als bewonersbegeleider verder te gaan. De opgedane ervaring, mensenkennis en vaardigheden in de voorgaande functies komen hierbij goed van pas.

De werkzaamheden aan een woning zijn voor veel bewoners enorm ingrijpend, je komt letterlijk en figuurlijk aan het dak boven hun hoofd. Niet iedereen ziet dat direct zitten, de impact wordt vaak onderschat. Je kunt in deze periode voor mensen veel betekenen. Het ontzorgen, bieden van een luisterend oor en samen oplossingen zoeken waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn.  Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal te vertellen, daar ligt de sleutel tot samenwerking en verbinding. Geen dag als bewonersbegeleider is het zelfde. Als het project binnen de planning gehaald wordt, iedereen is tevreden dan geeft dat een goed gevoel.

Versluis voelt voor mij als een warm bad. Ben er niet alleen met open armen ontvangen ze kunnen ook bieden wat ik belangrijk vind. Mensgericht, ambitieus en creativiteit zijn voor mij factoren om werkplezier te hebben. Laten ze dat werkplezier nou ook nog eens hoog in het vaandel hebben staan! Ik kijk uit naar vele mooie, leuke projecten via Versluis.