De missie van Versluis


Mensgericht. Slim. Ambitieus. Plezier. Het zijn de kernwaarden van Versluis. Weloverwogen kernwaarden die passen bij ons bedrijf. Die we allemaal stuk voor stuk uitademen en van waaruit onze missie voortvloeit. Wat onze missie is? Dat is duidelijk:

Mensgericht, slim en met plezier advies geven tijdens nieuwbouw- en onderhoudsprojecten, met als doel verspilling te voorkomen op alle gebieden.  


Albert Versluis:

"Onze kernwaarden bepalen wie we zijn. Alles wat we doen meten we af aan deze vier waarden die de kern vormen van onze identiteit als bedrijf. Ze zijn dan ook met zorg gekozen. Mensgericht staat met stip op nummer één. Het welzijn van mensen, dat is waar het om draait. Als je als mens in je kracht staat en jezelf durft te zijn, dan ontstaan er waardevolle relaties waarop je kunt bouwen. Plezier speelt hierin een belangrijke rol. Plezier in ons werk is de graadmeter dat het klopt. Slim staat voor de manier hoe wij te werk gaan. Door een doelgerichte samenwerking, effectieve communicatie en een doordachte aanpak voorkomen we verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bovendien veel kennis in huis om nog beter werk te leveren dan onze concurrent tegen een nóg scherpere prijs. En mocht de kennis toch ontbreken, dan kunnen we terecht bij ons uitgebreide netwerk aan adviseurs dat we hebben opgebouwd. Een netwerk dat zich steeds verder uitbreidt. Want ambitieus, dat zijn we en dat blijven we.”
Lees meer over wat Albert Versluis drijft in het interview dat hij gaf voor de nieuwsbrief van de Versluisgroep.

Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken. Bel gerust voor het maken van een afspraak naar 0252 34 36 40 of kom langs. De koffie staat klaar.