Team
Team
Team
Team
Team

De missie van Versluis

Dat is wat wij doen. Belangrijker nog vinden wij hóe we dat doen. Onze missie is dan ook:

Mensgericht, slim en met plezier advies geven tijdens nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten, met als doel verspilling te voorkomen op alle gebieden. Alles wat we doen, meten we af aan deze vier kernwaarden: mensgericht, slim, ambitieus en plezier. Deze waarden vormen de identiteit van ons bedrijf.

 

Versluisgroep

 

 

Versluisgroep
Versluisgroep
Versluisgroep
Versluisgroep
Mensgericht staat met stip op nummer één. Het welzijn van mensen, dat is waar het om draait. Een respectvolle, plezierige samenwerking brengt voor ons en onze opdrachtgevers altijd een bijzondere meerwaarde.
Versluisgroep
Slim en georganiseerd gaan we te werk. Wij focussen op de echte vragen en problemen, elimineren ruis, kijken naar quick wins in het nu én leggen er een toekomstgerichte visie naast. Zo voorkomen we verspilling van geld, tijd, energie en menskracht.
Versluisgroep
Ambitieus omdat we altijd streven naar de hoogst haalbare kwaliteit, in samenwerking én resultaat. Wij bouwen graag aan duurzame relaties én aan een duurzame omgeving.
Versluisgroep
Plezier speelt een belangrijke rol in ons welzijn. Wij spreken pas van succes als wij en onze opdrachtgevers gelukkig zijn in de samenwerking. Plezier in ons werk is de graadmeter dat het klopt.

Ik merk dat de partners met wie we werken de aanpak vanuit onze kernwaarden waarderen en daarin meegaan. Wat je geeft, krijg je op die manier ook weer terug.
Albert versluis
 

Versluisgroep

Prettige en kundige partner

Bij Versluis werken meer dan 35 bouwkundig adviseurs die specialist zijn op het gebied van nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verduurzaming. Wij zijn een kundige en prettige partner voor bouwmanagement, directievoering, bouwtoezicht, aanbestedingen, onderhoudsprojecten, verduurzaming en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Versluis is marktleider in bewonerscommunicatie en bewonersbegeleiding tijdens renovatie- en onderhoudsprojecten.

Verspilling is zonde

Slim staat voor de manier waarop wij werken. Door doelgerichte samenwerking, open communicatie en een doordachte aanpak voorkomen we verspilling van geld, tijd, energie en menskracht. We leggen de lat hoog, want ambitieus zijn we. We gaan voor een maximaal resultaat, al 20 jaar lang. Plezier in ons werk is voor ons de graadmeter dat het klopt. Dat medewerkers elke dag fluitend naar hun werk gaan geeft buitengewoon veel voldoening.