Team
Team
Team
Team
Team

Maak kennis met
Daan Onderwater

Afdelingsmanager projecten

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Versluis, en deze tijd is werkelijk voorbijgevlogen dankzij de vele uitdagende projecten, de leuke collega's, de fijne opdrachtgevers en natuurlijk de legendarische Versluis-feestjes die tot in de late uurtjes doorgaan.

Mijn ambitie is om met elkaar mooie en duurzame projecten neer te zetten. Een optimaal resultaat behaal je enkel als je met zijn allen samenwerkt en elkaar kan en mag aanvullen in een professionele omgeving. Met zijn allen de schouders eronder, eenieder in zijn kracht en transparant samenwerken behoren tot de fundatie van een geslaagd project.

Naast mijn werk als projectmanager ben ik sinds 2021 ook als Afdelingsmanager werkzaam binnen Versluis. Ik beschouw mijzelf als een enthousiaste en energieke verbinder. Doordat ik deze eigenschappen kan inzetten in mijn projecten en met de mensen met wie ik mag samenwerken geeft me dat enorm veel voldoening en plezier.

Als je geïnteresseerd bent om met hetzelfde plezier naar je werk te gaan en samen met mij en mijn collega’s mooie projecten neer te zetten voor fijne opdrachtgevers, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Een kop koffie staat voor je klaar bij Versluis!
 

Meer weten over Daan?
Hoe we de jonge generatie voorbereiden op de toekomst
Door passend onderwijs op zoek naar uitbouwmogelijkheden
Nieuwbouw of renovatie: wat is de beste keus?