Team
Team
Team
Team
Team

Maak kennis met
Glenn Nederstigt

Bouwkundig adviseur

Met een achtergrond in logistiek en supply chain, maak ik sinds maart 2023 met een glimlach deel uit van het Versluisgroep-team. Mijn overstap naar de bouwsector heeft mijn toewijding aan bouwmanagement versterkt, terwijl de Versluis Academy voor mij bijdraagt aan een solider fundament.

Binnen de Versluisgroep, waar menselijkheid, slimheid, ambitie en plezier hoog in het vaandel staan, voel ik me thuis in ons team. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau en vormen we een hechte eenheid.

Ik zie het als een waar feest om het vertrouwen van onze klanten te verdienen. Door hun unieke behoeften te doorgronden, tover ik deze om tot concrete oplossingen. Mijn bijdrage aan het team heeft altijd een vleugje bouwhumor in zich, doordrenkt met betrokkenheid en enthousiasme.

Met een scherp oog voor detail en een streven naar kwaliteit, streef ik ernaar om de verwachtingen te overstijgen. Bij de Versluisgroep draait het niet alleen om bouwen, maar ook om het creëren van langdurige relaties en gemeenschappen.

Laten we samen bouwen aan een toekomst waar we met trots op kunnen terugkijken!