Team
Team
Team
Team
Team

Maak kennis met
Matthijs Boersma

Bouwkundig adviseur

Bouwkunde en wet- en regelgeving gaan hand in hand, door de unieke combinatie van juridische én bouwkundige kennis maak ik mij sterk om juridische vraagstukken voor de opdrachtgever op te lossen. 
Het bouwproces gaat gepaard met vele juridische vragen en uitdagingen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken betreffende bestemmingsplannen, contracten, opleveringsproblemen en omgevingsvergunningen. Met een helder advies, in begrijpelijke taal, helpen wij u inzicht te krijgen in de risico’s en mogelijkheden van uw project. Niet alleen bij een probleem of conflict, maar ook vooral preventief om deze problemen of conflicten te voorkomen. Een tijdig advies helpt u veel tijd, geld en energie te besparen.

Bij Versluis staat de mens centraal. Werken vanuit je kracht, werken vanuit wie jij bent. Werken voor mensen die ontzorgd willen worden en die ook genieten van mensen die plezier hebben in wat ze doen. Een goed resultaat is het directe gevolg van plezier en ambitie. Met gezond verstand bedenken we slimme totaal-oplossingen en kijken goed naar de wijze waarop wij onze opdrachtgevers kunnen helpen. Versluis is een bouwmanagementbureau voor nieuwbouw- en onderhoudsprojecten en dat maakt werken bij Versluis bijzonder afwisselend.